Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Затоа ни е кошарката каде што е. Претседател на КФМ отворено навива за странски клуб против домашните. Па уште ни срам ни перде иде на трибина на Македонија ракомет со дуксер Ѕвезда.
Абе овде човек да има 24ч власт, да не знае од каде попрво да почне да "чисти".

Затоа ни е кошарката каде што е. Претседател на КФМ отворено навива за странски клуб против домашните. Па уште ни срам ни перде иде на трибина на Македонија ракомет со дуксер Ѕвезда.
Абе овде човек да има 24ч власт, да не знае од каде попрво да почне да "чисти".
Имаш бетер, претседател на АМС одговорен за спортот во цела држава за време на репрезентативна пауза одеше со навивачка група у коп од друга држава, и тоа скандирајќи погрдно за нашите мили сограѓани Турци, ширење национална, верска и расна нетрпеливост, сега поставен за главен за спортот во едно општество за сите :D:D:D.

Вчера тоа у сала со Перо беше дно дна.

Замислете обратно да е, претседател на федерација да биде во сала во Белград и да се поздравува со гостински навивачи. Ќе го распнат. Баш ме интересира дали следна пак ќе седне доле до Тимчо.

Иначе не знам за какви моќни Гробари се пишува, 10 џандари цела ситуација ја смирија за 2 минути. Нашиве продадени души кога почнаа 10 души јужна србија да скандираат како куртони ќутеа, ама после затоа најгласни со песни за Звезда.

Легендо, е па ако не си ти воџата, сигурно си еден од Алпинистите. Ти го пратив видеото за да разбереш што ви се случува кога сме заедно на Градски. Вака на празен стадион, тивко, мирно и тоа на Нова Година...јака акција!
А за воџава што истепал 3000 луѓе тој ден :)
Повели снимка. На еден човек кој ви се пушта со голи раце и бара ферка, вие храбро вадите 5 пиштоли а вашиот голем воџа фрла со столица. Башка што и дел од полицајците
кои демек ве бркаа, знаеме дека се дел од вашата група. За се си имаме слики и видеа. Ич да не береш гајле. Али, не се секирај, лажат Комитите. Какви врски во Полиција, какви врски во ДУИ..Вие сте само вљубеници во фудбалската игра, нели:)
Повели, уживај во краткиот филм.
Делот од 2:04.
Токму кај 2:04 се гледа како 1 им оди на неколку калимеровци, а тие од страв вадат пиштоли. Храброста им е 3вс1 како со Саздо и таков криминален нерамен чин го сметаат за победа. Од случувањата во Арачиново 2001 па до ден денес се гледа кој е позади нив инаку ќе беше друг филм. Не им реплицирајте од гетоизирана мафијашка организација не може да биде навивачка група. Топол поздрав.

62ADC223-C1BE-4886-8269-DE3B404724CB.jpeg
Да кажиме нешто за србоманите шо навиват за ѕвезда и партизан пред наши Македонски тимови и после немаме спорт епа немаме оти никој не се замара и кога има криминали
У ск повеке македонци навиваа за ѕвезда некња одколку за мзт истото пред неколку недели за партизан …. Сами сме за ебање

Vadat zaednicki paroli protiv nas so ciganite egejski i nie uste tribini im punime nie stvarno ne sme normalni … nie imame problem so samite sebe koj treba da go resime a ne da plukame po ckembari i nivnata nacisticka ideologija koja e 100 pati podobra nego vakvi kamikazi na tribini…

Сега ќе ја стават сликата каде што наш член е паднат во тепачкава. Демек во тепачка не може бокс да добиеш. Тоа што на крајот бегаат, што и на видеото јасно се гледа се, тоа нема врска. Организирана акција им пропадна, бегаа, се криеа позади Полицијата додека 20 Комити беа уапсени, и тоа не е срам за нив. Битно еден дечко удриле...:)
А најсмешни се овие нивни членови кои се обидуваат тука да глумат неутрални Македонци, кои во стилот "Само да прашам што се случил" мислат дека ќе успеат да испровоцираат:)

0058978C-3D0F-4B44-8D4B-AAACE7EF7508.jpeg

Koj se kriel od policijata? ( Kale )

Ajde gjorgji kolozov pocni sea so pretstavi i filozofiranja kazi kolku se jaki komiti i kako tepaat niz skopje :D

Ps. Srekjen praznik na site sto slavite vklucuvajki gi i Albanskite semejstva vo Manastir ( bitola )

Прегледај го приврзокот 362114

Ajde gjorgji kolozov pocni sea so pretstavi i filozofiranja kazi kolku se jaki komiti i kako tepaat niz skopje :D

Ps. Srekjen praznik na site sto slavite vklucuvajki gi i Albanskite semejstva vo Manastir ( bitola )

Не ти е срам бе ова да го споделуваш? Па уште да се јачаш на ситуацијава...

Пола влада беше тука со вашите. На камери лисици ви вадат, полиција не смее да писне кога е дуи во прашање. Кажав и предходно, вие сте едина навивачка група која е заштитена до тој степен што функционери и политичари ви вадат лисици.

Да не почнеме со тоа дека пола и повеќе трчате со ножеви а кадар има каде апла еден пробува да боде кога се во ќош дечките. Бедно и мизерно е на ова да се палиш.

Screenshot_1.jpgScreenshot_2.jpgScreenshot_3.jpg

Лоши снимки ама убаво се гледа чиви сте. Ако случајни со заборавил, пушти си од 1.44.

https://youtu.be/rpyv_xbZkHw

Кале е пред 11 години, вас пред помалце од една година ви падна ударно знаме. За реквизити веќе не ни броиме, тоа е повеќе за страв да ви се всади, не дека се некаков трофеј. У последно време и македонски научивте да зборите на првата заушка, кај и да е ќе почнете и да се :popce:

Прегледај го приврзокот 362114

Леле каков камбек после неколку дена. :) Греота еј, којзнае колку ти било тешко деновиве штом си решил во 5 сабајле да пишуваш тука на форумов...те дрма криза а:)

Да ја објаснувам случката на Кале по 10000 пат не ми паѓа на памет. Стотина души против цела политичка, полициска и криминална структура на ДУИ. Ножевите кои ги носевте иако бевте барем 10 пати повеќе доволно говорат за вашиот страв. Вадењето на лисици пред 20 камери доволно говори за вашата поврзаност со МВР, и позициите на Артан и Омер денес доволно говорат за вашата поврзаност со ДУИ. Од тој ден е само едно јасно - никогаш повеќе ниту една група на светот нема да ве смета за навивачи.

Најважно е што, десет години подоцна со цела поддршка која ја имате, вие не постоите. На трибина сте 50 души а на улица ви паѓаат реквизитите само што ќе ја минете Чаршијата. Искрено, срам ми е што воопшто дискутирам веќе со тебе. Ај бркај работа.

Последно уредено:
НОВИ МАИЦИ - “Богојавление Водици”

Производ од отворен тип кој ќе може да се купи на Водици 19.01.2023 пред Црква “Рожденство на Пресвета Богородица“
Цена: 350денари

МАСОВНО ЗА ВОДИЦИ!

Attachments

• FB_IMG_1673619686008.jpg
    FB_IMG_1673619686008.jpg
    80,9 KB · Прегледи: 19

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom