Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Тука единствено ја имаме Струмица, каде што знаеме каква е бројката на Ајдуци - мизерија, а градот има и шампион во одбојка, како и повратник во прва лига кошарка.
Струмица како спортски град ги преживеа своите најлоши години и допрва ќе видиме што како понатаму, одбојката е спорт кој не знам како и се споменува, аматерско првенство со само еден професионален активен клуб, се игра само во еден град на ниво на држава, да се собереме групата да тренираме редовно ќе сме топ 3 во спортот, бев на натпревари повеќе време ми е потребно да се исцимам да дојдам до сала отколку што трае натпреварот, бонус Ајдуци по враќање од гостувањето во Прилеп бевме присутни на последниот натпревар на кој се славеше титулата да подигнеме атмосфера иако бевме мртви уморни, направивме убава атмосфера за крајот на натпреварот кој по нашиот влез во средина на втор сет траеше неверојатни 20 минути со прекините редовни,толку за спортот.
Кошарката цела сезона беа на дното, завршија 7/10 и само со новото правило на плејоф за кое не знаев ни дека постои успеавме да се вратиме во прва лига, натпреварите ги играа во школска сала освен последниот бараж кој се поклопи со најважниот натпревар на Беласица во ист термин, составот на играчи деца под 18 години и догодина ако направиме добар тим кошарката допрва може да завлече народ, кошарката секогаш е популарна во Струмица, само да има добар тим кој носи жар не е потребно да има високи амбиции.

За групата допрва треба да се работи за да се зборува, само што се вративме , направивме доста добри работи внатрешно, се случија доста позитивни промени, периодот беше краток и изработен коректно од наша страна, најважно се работи на долги стази и се поставуваат здрави темели па тоа допрва ќе биде покажено со дела и резултати на сцената, што се однесува до бројката да таа е во моментот мизерија но многу подобро да имаме чиста трибина која не варира на број од натпревар во натпревар и во кој секој знае зошто е таму, а и екипата е бетон за нашава тифосцена, други групи со години работат константно па немат прилика да се пофалат со таква квалитетна екипа на трибина.

Garant se navivacite na vasite lokalni rivali onie na rabot... oh wait... nisto brat proverete u sosednoto selo, novaci kurci palci...

nego kazi mi koja e poentata na ovie grafiti koga so sekoj rival fuzirate za da osetite malku uspeh? sto tocno e poentata? iskazuvanje ljubov kon jojo klub sto duri i koga fuzira maksimalen uspeh mu e vtoro mesto? markirate teritorija od strav nekoj drug na vi stavi grafit tamu? boite fasadi? bar nekoj bolji boi da koristevte ova zeleno na sto lici be, nekoja zelena dui agenda... moze tipot e nacionalist neke zeleno?

zaebi, valjda ke go najdete...
Ко ќе пишиш на форумов немој да се дрогираш :vozbud:

Prvo vie so plava bevte ili zaboraj a za zolto zelena da ne zboram areno si terase so tajvankite i koronata so fate pak na temata kengur

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

ne se nerviraj goranco, jas ne vi ja smisliv plavata boja... taman eden moze da probate protiv maleri lol, moze toj so vi go izbrisal poveke ve ljubi u plavo bela kombimacija.

ckemabari moze go crtale ali grafitot vi e posveten na klubot, a rakometniot klub vi e bas nekogas plav nekogas zelen :toe:

Ултрас Битола - Секаде кај што е потребно.
Разград, Бугарија - Македонија
о Вардарска,
о Пиринска,
о Егејска,
Тоа е една нација,
тоа е една држава,
тоа е МАКЕДОНИЈА!
692B91B1-F3D6-48B5-A447-F1AFB759F334.jpeg

Малце Офф топик, поздрав од Битола.
Изгоре Ванчо М.Прегледај го приврзокот 334447
Вределе провокациите и донесоа резултата. (y)(y)(y)

Него друго прашање имам, навивате на кошарка или не? На гостовање со МЗТ не дојдевте вчера, утре гледам објава дома ќе сте навивале.

Него друго прашање имам, навивате на кошарка или не? На гостовање со МЗТ не дојдевте вчера, утре гледам објава дома ќе сте навивале.
Навиваме.
Неколку пати е пишано на форумот дека ова сезона бодревме 4 клубој, пред само една недела бевме во Охрид па во Кавадарци.
Со оглед да то шо беше работен ден а допрва ќе има пак утакмици со кошарката одлучивме вчера да не идиме.

Последно уредено:

Мислам дека ти беше шо збораше нешто деца имало на трибина кај Чкембари... вчера додека ја гледав утакмицата, кога ќе имаше кадар од фа, искрено ме фаќаше и срам и жал истовремено.
Нареден пат кога ќе коментираш за некого, прво погледни се себе па ако си подобар критикувај/коментирај, но ако си бетер, подобро не отварај уста. Позз

Абе цела среќа скопските групи т.е. поточно ликови со IQ < 30 скандираа бугари и пароли за да му полнат егото на татарите инаку ова немаше да се деси , а уште кога се отвори беше само прашање на време кога ќе се случи .

Мислам дека ти беше шо збораше нешто деца имало на трибина кај Чкембари... вчера додека ја гледав утакмицата, кога ќе имаше кадар од фа, искрено ме фаќаше и срам и жал истовремено.
Нареден пат кога ќе коментираш за некого, прво погледни се себе па ако си подобар критикувај/коментирај, но ако си бетер, подобро не отварај уста. Позз
Братле нема врска деца деца нека одат нека се случува нешто ако, за тоа дека си прав за овој интегрален опинок невиден тука нема збор, а за тоа деца нема врска сите некогаш биле деца и иделе на трибина. Слусаште ми го зборот МАК ТИФО СЦЕНАТА ке достигне ниво како никогаш до сега. Памтете ми го зборот. ФА вчера идеја за кореографија прејака браво ако е на младите идејата браво докторски!

Да само разликата е што Чкембари се најјаките, а ФА деца. А во суштина исти курац друго паковање :)
На гостовање идете на обична утакмица од супер лига исто во работен ден, а во финале кое ви е прво патем не гостување. Малце чудна одлука.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom