Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Pozdrav do site, sekako najsrdecen do ''Ckembari''. Pa moze da odgovorat zosto nemase koreo od nivna strana, i taka prevozot im bese platen celosno oni ne plakale ni denar, pa nemaa li sredstva za da napravat edna koreografija na derbi mec. Ili mozda ne se sminkeri pa da pravat koreografii ?!

I nie ne sme toa sto bevme, ama od vas i od ostanatite bevme sekogas sme i ke bideme cekor ponapred!

No.1.
r7st3a.png

105z72q.jpg

rj2otv.jpg

Алоо ја само го стаив видеото од кораографија што ја кажа интегрален..
Најбоље ке биде да се стави крај на дискусијата тука...[DOUBLEPOST=1394487484][/DOUBLEPOST]Патем јас и 2-3 други што беа со мене рековме дека добро изгледа кореографијата,само дека В и А не се гледаат баш најбоље...
Незнам што се запаливте толку за џабе :)
Знам дека ти само го постави видеото, ама тоа искористив да му ги разбистрам работите, кој мислеше дека он многу добро ги знае и демек нас ќе ни продава демагогии тука. Што како било.
За секое мислење, не се лутам, нити се нервирам ако пише некој излегло катастрофална кореографијата или дека биле лоши или супер паролите, секој си има право на мислење така да, ни мене некој може моето да го смени дека вчера бевме солидни и дека да не беа кореографијата, паролите и димните и стробовите, ќе се покажевме во доста лошо издание.
Доказ дека никој од нас сами не се дигаме во облаци и да се правиме дека сме совршени е самокритикувањето за навивањето, и за останти ситници.
Највеќе изреагирав на пишувањата на оние двјацана што пробуваат да бистрат политики, кој прв правел кореографии, како требало да им се обраќа воџата.

ми е гајле бе шо така ми рекол, ако сакам кје пеам ако не не, као прво не се однесуваше само на мене тоа и на ВАШИ ЧЛЕНОВИ им се дереше, јас си бев со плав дуксер, и не пеев ич, само стоев безвеза у кјош пошо сум фа...

ми е гајле бе шо така ми рекол, ако сакам кје пеам ако не не, као прво не се однесуваше само на мене тоа и на ВАШИ ЧЛЕНОВИ им се дереше, јас си бев со плав дуксер, и не пеев ич, само стоев безвеза у кјош пошо сум фа...
Па ако си ФА што бараш на запад? Ако не ти се пее и ако не се чуствуваш како Комита имаш уште 2 трибини. И незнам што се жалиш што ти сереле да пееш, си отишол на навивачка трибина, а таму се НАВИВА.

Па ако си ФА што бараш на запад? Ако не ти се пее и ако не се чуствуваш како Комита имаш уште 2 трибини. И незнам што се жалиш што ти сереле да пееш, си отишол на навивачка трибина, а таму се НАВИВА.
Другарите така му рекоа го натерале па и ти...

Најјакиот муабет го прочитав,а глеам никој не го искоментирал ахахаха

Ние имаме Ултрас култура, дечко во ФА има дечки кои се многу едуцирани и може да зборат за ултрас кулутура,ама ти дефинитивно немаш ни У од Ултрас штом си бил на друга трибина со друга навивачка група да навиваш за друг клуб.

Во други времиња таквите како тебе зубите во чаша накај дома си ги носеле..

Ај баталете ова, видете овие другиве што прават http://ekipa.mk/siti-park-bojs-dojdoa-vidoa-si-otidoa/
Од својте си патиме, ее и ние Комити каков проблем си имаме, туѓ срам ме изеде, ова веќе нека си го официализираат братството.

Заборајв нешто,поздрав то тие шо лажеја дека не се слушавме на запад,да ги прашам како тогаш не подржавте на сред песна ( абре македонче ). И треба да ни сте благдарни шо ја испеавте та песна ( имавте притисок и закани дека ако пејте пртив љопи ќе се прекини утакмицата,ние знаевме па зато ви приредивме такво задовлство ) :icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:

Заборајв нешто,поздрав то тие шо лажеја дека не се слушавме на запад,да ги прашам како тогаш не подржавте на сред песна ( абре македонче ). И треба да ни сте благдарни шо ја испеавте та песна ( имавте притисок и закани дека ако пејте пртив љопи ќе се прекини утакмицата,ние знаевме па зато ви приредивме такво задовлство ) :icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:
Песната се слушна затоа што почнавте одма после паролата кога дадовме аплауз и не пеевме. Кога ве слушнавме продолживме и не е точно дека не пеевме пред тоа зига зага и стандардно знаеш како продолжува песната. :icon_mrgr:

Не дека се вадам, тоа беше после вадењето на пароалта за стадион во Битола, тогаш дававме аплауз и се слушна дека ја почнувате Абре македонче ( ајде да речам како еден вид фала за паролата) , а каков притисок зобриш, па пак и на оваа уткамица се пееше после зига зага напред вардар се продолжуваше со мртов ш......

Ај баталете ова, видете овие другиве што прават http://ekipa.mk/siti-park-bojs-dojdoa-vidoa-si-otidoa/
Од својте си патиме, ее и ние Комити каков проблем си имаме, туѓ срам ме изеде, ова веќе нека си го официализираат братството.

Кај овие кој полољ ќе биде... Порано или подоцна ќе се случи Дуи ќе изгуби власт или ќе ја изгуби о. Чаир. Тек тогаш ова со цпб ќе биде како мачкина кашлица. Кај овие и пиштоли по чајџилници ќе играат меѓусебно ..

Ај браќата им тетовчани колку толку држат, и сеа со Еколог си се тргнаа на страна, али овие чаирскиве политички бандити при некаква промена на власт има семката да си ја ебат. Ќе се испотепаат ќе се испопикаат по затвори.

Кај овие кој полољ ќе биде... Порано или подоцна ќе се случи Дуи ќе изгуби власт или ќе ја изгуби о. Чаир. Тек тогаш ова со цпб ќе биде како мачкина кашлица. Кај овие и пиштоли по чајџилници ќе играат меѓусебно ..

Ај браќата им тетовчани колку толку држат, и сеа со Еколог си се тргнаа на страна, али овие чаирскиве политички бандити при некаква промена на власт има семката да си ја ебат. Ќе се испотепаат ќе се испопикаат по затвори.
Ма за тие од рамковните не ме боли к.р
Постот највеќе ми беше за оние ЦПБ, срам жив, брука се, прочитај да видиш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom