Ednata raka pod pernica,legnata na stomace i si analiziram sto sum rabotela cel den sto obvrski imam utre neso fantazija ke mi se promuva niz glava i ke si zaspijam :back:
И јас заспивам исклучиво со вклучен телевизор, само кога ќе почнат да ми се преклапат очи гасам. Инаку за да заспијам мора да легам на десна страна свртен кон ѕид или на стомак со главата свртена кон ѕид!:wink:
ХАХА добра тема.Еве ја мојата навика која сигурен сум дека ќе ви звучи смешно а уште посмешно тоа што правам на овие години
Кога легнувам да спијам,за да заспијам се нишкам напред-назад.Морам така да правам иначе нема да запијам до сабајле.
Оваа навика ми остана уште од мал затоа што така баба ми ме успиваше со нишкање и еве до ден денес ми остана
Пикантно е, ама да - најчесто пред спиење си замислувам некои похотни помини со...кхм, некои личности и така си приредувам ептен enjoyable претспиечки неколку минути...
И после да ти е криво што си заспал! :kesa: :pos2:
Легнувам на стомак со рацете ја гушкам перницата. Некогаш оставам мобилен да свири под перница дури не отиде батеријата, ако неможам да заспијам титкам на други луѓе:kesa::kesa:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.