- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.858
- Поени од реакции
- 86.005
А ова Бугарчево, Татарчево ако му се здосадило од Бугарски форуми нека иде на форумите на Татарстан кај неговите браќа.
Кој знае дали е Бугар уопште?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А ова Бугарчево, Татарчево ако му се здосадило од Бугарски форуми нека иде на форумите на Татарстан кај неговите браќа.
Абе кој го ебе шпанецот...и тој циган ко педерите. hehe:
Кај Буш е последниот збор!
значи турците си го погазија ветеното односно бесата беше лага?
Некст левел .... Идеме на Солун со америчка војскаке видиме за тоа....сите надежи се натака свртени....камо среќа тој да го има последниот збор....
п.с. и нема потреба од национална депресија...тоа што е-тоа е...кога Господ една врата затвора друга отвора...па да видиме што не чека на некст левел....
Абе седи мирен пиун ни еден. Груевски став имал, затоа им даде орузје во рака на грците да мозе да плукаат по нас за ситници (купи некој денесен светски весник да ја видис грцката реклама) а уште контроли ово он зборис, а заборавас кој премиер на цосмофон му даде работа оваа година (и тоа у договор со Окта). Иди легни си не се прави херој ова е многу лоша позиција за Македонија но мозеби ке сватис некој ден.Грујо си е чоек со став бе !!! Кога ке каже он нешто кажано е !!! сега да е паметен и на овие грчкиве фирми шо ни се у нашава мила МАКЕДОНИЈА СЕКОЈ ДЕН контроли да им мава казни огромни да им лупа.... и слично.. може и да им ја бојкотир аработата на космофон жито лукс и слично.. и дај малце по ведро момци.. и мене ми е криво за нато ама коа нечо неиде ... неиде.... нема чо да праиме бтв нели лилко БУШ рече сите ке сме добиеле покана за нато ? кај е сеа да се јави чичо усран БУШман ??? - и на крајот од краиштата.. ДО СЕГА СМЕ БИЛЕ БЕЗ НАТО - ПА ЗАЧТО И СЕГА ДА НЕ БИДЕМЕ ?
аххахаххаахаххахаха е тоа ке биде ВЕСЕЉЕ НА МАКЕДОНСКИ НАЧИН !!!! хахахахаххаха
eve vi gi prijatelite spored sofiska fokus-news:
ZA GRCKATA pozicija: FRANCIJA, ITALIJA SPANIJA, LUKSEMBURG, ISLAND.
SO RAZBIRANJE za GRCIJA: UNGARIJA, SLOVACKA, BELGIJA, HOLANDIJA, GERMANIJA
PROTIV GRCIJA: TURCIJA, SLOVENIJA, CESKA, ESTONIJA, LITVANIJA
SO NE TOLKU TVRD STAV: BUGARIJA, DANSKA, NORVESKA
BEZ ZAZEMEN STAV: VELIKA BRITANIJA, PORTUGALIJA, KANADA.
NAJGOLEM PODDRZUVAC NA GRCIJA SARKOZI( da ja ebam karla i kerka mu i ..........sve po spisok)