НАТО самит во Букурешт: СИТЕ ДИСКУСИИ ЗА САМИТОТ - ТУКА!

• Креатор на темата Креатор на темата Borg_Drone
  • Време на започнување Време на започнување
Треба да се отвори тема кој најубаво го испцу господинот Татар татаровиќ.

Абе кој го ебе шпанецот...и тој циган ко педерите. hehe:

Кај Буш е последниот збор!

ке видиме за тоа....сите надежи се натака свртени....камо среќа тој да го има последниот збор....

п.с. и нема потреба од национална депресија...тоа што е-тоа е...кога Господ една врата затвора друга отвора...па да видиме што не чека на некст левел....

Ајде нека стават вето што чекаат веќе.

Белки ке си го вратиме сонцето наше и името наше свето Македонија

ке видиме за тоа....сите надежи се натака свртени....камо среќа тој да го има последниот збор....

п.с. и нема потреба од национална депресија...тоа што е-тоа е...кога Господ една врата затвора друга отвора...па да видиме што не чека на некст левел....
Некст левел .... Идеме на Солун со америчка војска :vozbud:

1* Владата да ги прекине преговорите за името

2* Да излезе со став дека не е препорачливо да се патува во Грција (особено за идиоките што ги полнеа со пари гјупците за 8ми март)

3* И да ја преименува улицата Партизанска во Скопје со АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ!!!!

Грујо си е чоек со став бе !!! Кога ке каже он нешто кажано е !!! сега да е паметен и на овие грчкиве фирми шо ни се у нашава мила МАКЕДОНИЈА СЕКОЈ ДЕН контроли да им мава казни огромни да им лупа.... и слично.. може и да им ја бојкотир аработата на космофон жито лукс и слично.. и дај малце по ведро момци.. и мене ми е криво за нато ама коа нечо неиде ... неиде.... нема чо да праиме бтв нели лилко БУШ рече сите ке сме добиеле покана за нато ? кај е сеа да се јави чичо усран БУШман ??? - и на крајот од краиштата.. ДО СЕГА СМЕ БИЛЕ БЕЗ НАТО - ПА ЗАЧТО И СЕГА ДА НЕ БИДЕМЕ ?

аххахаххаахаххахаха е тоа ке биде ВЕСЕЉЕ НА МАКЕДОНСКИ НАЧИН !!!! хахахахаххаха
Абе седи мирен пиун ни еден. Груевски став имал, затоа им даде орузје во рака на грците да мозе да плукаат по нас за ситници (купи некој денесен светски весник да ја видис грцката реклама) а уште контроли ово он зборис, а заборавас кој премиер на цосмофон му даде работа оваа година (и тоа у договор со Окта). Иди легни си не се прави херој ова е многу лоша позиција за Македонија но мозеби ке сватис некој ден.

Грција ја блокираше поканата за Македонија

prazno.gif
prazno.gif
02.04.2008 23:49
Грција ја реализираше својата закана дека ќе употреби вето за приемот на Македонија во НАТО.
Шефицата на грчката дипломатија Бакојани, соопшти дека Грција не може во моментов да се согласи со приемот на Македонија во Алијансата.
Шефер понудил можност Македонија да добие, на некој начин, условена покана со одреден рок во кој што треба да се реши спорот, меѓутоа Караманлис и оваа понуда не ја прифатил, одговарајќи дека ниту еден грчки Парламент, формиран од било која партија во Грција, нема да може да прифати прием на Македонија.
Останува мала можност утре, на форумот кој е посветен на проширувањето, уште еднаш да се разговара за можноста Македонија да добие покана за НАТО.
За Албанија и Хрватска е веќе сигурно дека добиваат покана за НАТО и ги започнуваат пристапните разговори.
Неформалната одлука беше донесена на работната вечер, а беше соопштена од портпаролот на НАТО, Џејмс Апатурај.
„Грчката Влада е многу јасна, вклучувајќи ги и вечерашните разговори. Се додека прашањето со името не се реши, не може да постои консензус за прием на поранешната југословенска Република Македонија. Исто така беа многу јасни дека сакаат да ја видат поранешната југословенска Република Македонија да мине низ вратата на НАТО, затоа претходно прифатија Скопје да се придружи на акциониот план“, изјави Џејмс Апатурај.

http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=91382

A ovie tuka sto zboruvat kako devojka mala koga ke mu kazi tatkomu ne a se krsti vo majkamu isto kako vie vo cicko bush, pateticno e.
Ne dobivme i kraj, ke se borime sepak.

Добро може ли некој да ми каже зашто све се врти толку против нас? :S Толку ли сме грешни или ГОСПОД веќе не не гледа ? :S:S:S МИ СЕ СМАЧИ ОД СИТЕ СРАЊА ШТО НИ СЕ ДЕШАВААТ И ШО НИ ГИ ПРАВАТ !!!

:toe: :toe: :toe: :toe: :toe:

eve vi gi prijatelite spored sofiska fokus-news:
ZA GRCKATA pozicija: FRANCIJA, ITALIJA SPANIJA, LUKSEMBURG, ISLAND.
SO RAZBIRANJE za GRCIJA: UNGARIJA, SLOVACKA, BELGIJA, HOLANDIJA, GERMANIJA

PROTIV GRCIJA: TURCIJA, SLOVENIJA, CESKA, ESTONIJA, LITVANIJA
SO NE TOLKU TVRD STAV: BUGARIJA, DANSKA, NORVESKA

BEZ ZAZEMEN STAV: VELIKA BRITANIJA, PORTUGALIJA, KANADA.

NAJGOLEM PODDRZUVAC NA GRCIJA SARKOZI( da ja ebam karla i kerka mu i ..........sve po spisok)

СТАВИЈА ВЕТО!. Сега што ? Ќе презема Турција нешто ?

eve vi gi prijatelite spored sofiska fokus-news:
ZA GRCKATA pozicija: FRANCIJA, ITALIJA SPANIJA, LUKSEMBURG, ISLAND.
SO RAZBIRANJE za GRCIJA: UNGARIJA, SLOVACKA, BELGIJA, HOLANDIJA, GERMANIJA

PROTIV GRCIJA: TURCIJA, SLOVENIJA, CESKA, ESTONIJA, LITVANIJA
SO NE TOLKU TVRD STAV: BUGARIJA, DANSKA, NORVESKA

BEZ ZAZEMEN STAV: VELIKA BRITANIJA, PORTUGALIJA, KANADA.

NAJGOLEM PODDRZUVAC NA GRCIJA SARKOZI( da ja ebam karla i kerka mu i ..........sve po spisok)

Ова од грчки медиуми :smir:

Па видете сега вака
25 земји кажуваат Македонија ги исполнува сите критериуми во НАТО и треба веднага да добие покана
Искача во еден ден најголемиот играч во светот и вели
Македонија заслужи ги исполни сите критериуми треба да добие и ќе добие Покана за во НАТО
Ако не добиеме
Б.Ц. и Грујо најавија прекин на разговорите
Поради прекршување на привремената спогодба
А богами и светот ќе застане зад нас
Лујѓе утре ако кликнат ВЕТО
Задутре во ООН кажуваме стоп за придавките во светото македонско име
Македонија за цел свет
Сега треба муда
Да покажеме кој се Македонците
Поздрав

Види вака сеа, јас по природа сум ладен и искулиран дечко.

Треба да испцујам се живо и диво сеа, ама пошо не се на мое ниво, а како што гледам и на различно скалило на еволуцијата сме... само ќе ги поздравам со оваа .

ГЛАВАТА ГОРЕ МАКЕДОНЦИ!
Кога си сам и тажно е се,
на неа ти, сети се... Македонија ти нуди љубов и се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom