Насилство меѓу ученички

• Креатор на темата Креатор на темата DIJAMANTE
  • Време на започнување Време на започнување
Имаше порано повеќе тепачки, сеа фала богу помалку ги има, иначе женските тепачки ми се онака ич незгодни и жални за гледање. Уште по трагично е што има наредено 20 машки и никој не рагира... (y)

Имаше порано повеќе тепачки, сеа фала богу помалку ги има, иначе женските тепачки ми се онака ич незгодни и жални за гледање. Уште по трагично е што има наредено 20 машки и никој не рагира... (y)

Викаш незгодни за гледање,викаш 20139103 машки и никој не реагира,па оти ти не реагираше или не беше шема во школото? :icon_mrgr:

Викаш незгодни за гледање,викаш 20139103 машки и никој не реагира,па оти ти не реагираше или не беше шема во школото? :icon_mrgr:

Неам многу глеано женски тепачки и се немам паднато во близина за да реагирам, а и не ни сакам да ги глеам.
А ти сигурно си бил шема во школо, и си им бил судија на женските додека се тепаат. :icon_mrgr:

Неам многу глеано женски тепачки и се немам паднато во близина за да реагирам, а и не ни сакам да ги глеам.
А ти сигурно си бил шема во школо, и си им бил судија на женските додека се тепаат. :icon_mrgr:

Не. Само сум подразбрал дека се тегнеле за коси за некојси лигуш.
Нишо страшно,ја исфрлале негативната енергија од нив.

уф , кога бев млад ( пред 10-ет години ) , да видесте што тепачка беше ( основно ) , буквално претепување , газење , влечење со коса , боксови , удирање со нога во фаца/глава ... буквално хардкор , незаминливо беше и за нас машките кои бевме занемени и како да реагираш кога прв пат гледаш такво нешто ??Во споредба со ова , ништо не е т.е подобро си помина девојкава ...

Пред мене ма!!!!!!Хахахахахахахахахахаааа!!!
Која шамарчина ја даде еј,180степени замав..Тренирано биќе е оваа..Ја сакам за женааааааааааааааа

Пред мене ма!!!!!!Хахахахахахахахахахаааа!!!
Која шамарчина ја даде еј,180степени замав..Тренирано биќе е оваа..Ја сакам за женааааааааааааааа
Којзнае да почнеше да ја јајцува,за што ќе ја посакаше.

:)

Па добро, веќе напишаа многумина дека е прилично нормално во одредена возраст одредени проблеми да се решат на побрз и поразбилив начин за тие години. Така на пример јас гледав во средно како две мои другарки комуницираа не само преку шамари, ами знаеја и аперкати и директи да изведат. Откако се изморија, почнаа да се кубат, па и двете собраа доста материјал за надградба на коса. А после се смирија.

Девојчево имала некои голи видеа кај шо тресела газ и сеа да не си го расипе угледот, тепа послаби.
Дрољас гона дрољ.
Сигурно е горда.
Нахххх, се снимала по дома како тресе гз, ама во фармерки облечена и горе по прслук, и нормално ги раширила по другарки, и некоја ја поебала и ги раширила по ФБ :icon_mrgr:
И ја навеле оваа што пие шамари дека она ги ставила :D

А и таа што пие шамар не е којзнае колку наивна. Некогаш доаѓа на Вардар и ги мува некои дебилчиња што место да навиваат им се улизуваат на вакви што дошле да бараат дечковци, така да...:tapp: Лани во Ѓорче цела утакмица се муваше со еден, ми идеше да ги фрлам преку трибина :facepalm:
Овие ти се дел од фаците во градот ко Магарицата, која исто се пофали како ја истепала оваа што јаде шамар, цитирам "пред сити мАл" :tapp:
Основно се, и прва година средно.

Секогаш имало вакви појави, само што немаше мобилни да се снимаат. Вака јадеш дупли резил, ем си изел шамар, ем цела Македонија ќе ти се смее, ко на магарицата мада она се гордее со тоа што стана славна со легендарниот магарешки клип :icon_lol:

Едни мои другарки кога се степаа со едни други женски, исто сите машки пукаа сеир, али им скршив филм, улетав, ја собрав едната и носење еден километар подалеку :icon_mrgr: Ми зари нокти, се дереше пушти ме да ја изгазам, ама џабе :icon_mrgr: А се почна со јајцување од противничката страна :pos:

Сега има дури и помалце тепачки однего ја кога бев средно... али све се снима така да....

МАГАРИЦИ ЕДНИ !! ТРЕБА НЕКОЈ ДА ГИ ЈАЈЦУВА ПА ДА ВИДАТ:)

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu

jon-popcorn.gif

во наше време ние одделение на одделение се пукавме без исклучоци воа сеа мачкина кашлица е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom