Насилство меѓу ученички

• Креатор на темата Креатор на темата DIJAMANTE
  • Време на започнување Време на започнување
Како што вика Мац во наше време немаше мобилни, иначе какви тепачки паѓаа до посирање и помеѓу женски и помеѓу машки.
Така се расте, ништо не и е од два шамара.
Да ти удрам ја тебе два шамара да видиш дали не е ништо :pos::facepalm: (без навреда )

Да се нашол некој асален да ги истресе од гаќи сите таму, уште па и вика ајде алиштата. :icon_lol:

Со технологијата и интернетот се им е дозволено, но и се може да научат, па и ова давење и вриштење е научено од интернет или од телевизија, пример од турски серии.
Добро сериозно, како дете никогаш се немаш тепано?
Не дека ги бранам турските серии, ама тие не се за ништо криви освен за отупеноста на народов. Ние како мали не растевме со Ренџерот Вокер, Рамбо, Роки, не игравме Текен?
И што поради тоа сме се тепале, Силвестер Сталоне е крив оти крвотници паѓаа по улици.
Дај не кревајте паника за глупости, тепачки во пубертет секогаш имало и секогаш ќе има. Убаво кажаа тогаш немаше мобилни да се снимаат само, сега има тоа е разликата.

Тепачки меѓу женски немало, не ни знаев дека сега вакви работи има

Хаха како не, немало , на физичко кога се играше кај мене во основно кошарка, одбојка, знаеш како знаеа да се размаваат?:) и после на одморот ко ништо да не се десило. Не гледам причина за паника.

Ова пред влез на Лазо Ангеловски е бе, и пред зградата на градоначалникон Ивица, но ипред истата зграда на далеку и широко познатата Џемо :icon_lol:
Имало појаки тепачки пред истиот влез, така да ова е мачја кашлица :pipi:

Де бе, ко ние да не сме се тепале порано, само што ние на нивни години, се тепавме за работи од типот: зошто ми ја скина книгата? зошто ме мавна со лењирот, зошто за мене си зборела дека се занесувам и слично, а не за работи од типот: зашто ги објави клипчињата, зошто на интернет на сите им кажа дека сум се ....со миле... и така. Ама тоа е, нови, модерни работи = нова, модерна генерација.

Како бе немало тепачки меѓу женски, од други средни на одмор доаѓаа се чекаа, па кога ќе се фатеа за коси, летаа прамени (и вештачки и природни прамени), обетки, ланчиња, чак што више и облека си кинеа.

Не зезај, како немало тепачки меѓу женски...

Чупе,сеуште живееш во некој розов свет каде што мислиш сите ќе те галат и нема насилство. Впрочем и јас така мислам ама кога сум во тесно не знам шо прам. :)

Така да,имало тепачки и ќе има,само што помалце галама се крева за нив. ИНаче во моето школо минатата година имаше повеќе тепачки меѓу женски отколку меѓу машки...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom