Клипче
asd
- Член од
- 8 јануари 2012
- Мислења
- 14.044
- Поени од реакции
- 36.924
Wohoooooooooo
Знаеш колку цркви се уништени?
Кур ме заболе за вашата азбука, негувајте си ја таму во Албанија.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па каков балист си кога ти смета "свастика"
Која е вистината бе берик?Да, а сепак вистината е една.
Вистаната според мене е само една нема соживот со вас.Онака како народ сте добри и човечни ама многу националистички настроени кон другите.Не знам дали ви е тоа во крвта или ве силат оние од швицарска ама искрено никогаш немало соживот кај Македонците и Албанците во Македонија и не треба да се пумпа вештачки работава туку колку може да се живее одвоено и да се нема многу допирни точки.Која е вистината бе берик?
па тој Даниел е во бегство, за убиство во обид...Еден од браќава пред некој месец во венеција (нај вмровскиот кафич) избоде член на обезбедувањето на СМ со штрафцигер во глава. Чудо е како преживеа обезбедувањето, ко што знам низ нос до мозок му стигнал штрафцигерот.
Крвава пресметка на Партизанска, погоден еден од близнаците од Ѓорче?Овие медиуми шпекулираа дека браќата се блиски до раководството на СДСМ.
.
До пред 5год имаше многу повеќе случаи за тепани и избодени деца од колку што има сега. Ама сега македонците ќутат ко пички и дозволуват да бидат изгазени дали вербално дали физички без да вратат, поради тоа што идат на тоа дека ако вратат ќе им биде полошо. Ова порано го немаше кај нас, не дозволувавме некој да не вреѓа или мава без притоа ние да не вратиме, поради тоа и поголеми и поопасни инциденти имаше.
Памтам дека возењето порано од АСУЦ до Битпазар било секојдневно преживување. Блокиравме врати да не се качуваат, ако се качеа сите се собиравме позади да не можат некој на само да го фатат, ако некој мавнеа сите рипаа. Некогаш бајги бев млатен, а некогаш па бајги млатев некого.
Сега ова го нема, македонците дозволија да другиве изиграват шерифи во нашиот град, да бидат понижувани. Го прашав братучед ми кој е втора година како е во 57ца оти знам дека во оваа линија секогаш имало големи инциденти. Ми вика па понекогаш се качуваат во автобусот и прашуваат кој е албанец, кој не е го маваат еднаш, ама не било ништо страшно. Е ова да се случеше порано ќе беше раскршен цел автобус и некои ќе завршеа со пукната глава, без разлика дали од нивна или наша страна.
Aма факт е дека не можеш сам да реагираш треба слога ама не гледам кривица во децата туку во нивните родители од мали ги учат да не рипаат за своите другари а и најмногу се криви оти 10 години ги гласаат политичариве кои го дозволуваат сето ова.
Sent from mTalk
има сега НОВА ситуација во однос на сите предходни предизборија, сега имаме дуализам во МВР каде што владеат двајца прОливери, а ако земеш дека и од порани има простори во РМ а и СК каде е надлежна само мвр на дуи, сега има комплетен циркус...Доаѓа време на прераспределба на криминалот, очекувајте вакви вести и наредниов период особено за време и по избори без разлика како ќе завршат. Секоја хаотична ситуација е шанса плус за да елиминараат некој неподобен во бизнисот како колатерал.