Насилства во Македонија

Не ве собира бе златен. На едно пребарување 160 е максималната бројка.

Направи вака.

Кај Nationality стави Albania, a кај Current age стави 0-35

За 0-35 ќе ти даде резултат 141
После стави 36-43, ќе ти даде резултат 143
После стави од 44-50, ќе ти даде резултат 89
И на крај стави 51-100, ќе ти даде резултат 68

Собери ги овие бројки.
Поентата што ти беше?

Поентата што ти беше?

Поентата ми е она што ќе ти го oбележам со црвено во твојот цитат:

Попрво Европа ќе ги интегрира емигрантиве сите до еден, отколку во Македонијава ќе се среди ова што се случува.
Нема да ме чуди сето ова некој да го потикнува директно, а дека индиректно се потикнува веќе е јасно како бел ден.
Обични смртници трпат се и сешто, како и да е, ова го заслужуваме.

Кој и зошто го поттикнува Интерпол вака непријателски да се однесува кон Албанците и да ги мрази?
Кој и зошто ги поттикнува Албанците убедливо да водат на листата на потерници издадени од Интерпол?

Поентата ми е она што ќе ти го oбележам со црвено во твојот цитат:

Кој и зошто го поттикнува Интерпол вака непријателски да се однесува кон Албанците и да ги мрази?
Кој и зошто ги поттикнува Албанците убедливо да водат на листата на потерници издадени од Интерпол?
Зошто непријателски? Не сум ретард како вас што го браневте Јохан и пцуевте по Хаг.
Што ќе ми се криминалциве?
Тоа би било како јас да плукам по некоја светска здравствена организација која се бори против болести во Албанија... идиотизам.

Насилниците постојат, мене лично не ме интересира националноста, само ме интересира тие што се платени да превентираат и казнуваат дали си ја завршуваат работата, за мене тие се криви.

Зошто непријателски? Не сум ретард како вас што го браневте Јохан и пцуевте по Хаг.
Тоа би било како јас да плукам по некоја светска здравствена организација која се бори против болести во Албанија... идиотизам.

Насилниците постојат, мене лично не ме интересира националноста, само ме интересира тие што се платени да превентираат и казнуваат дали си ја завршуваат работата, за мене тие се криви.

Да скратиме, кој е виновен што Албанците волку високо котираат на оваа непопуларна листа?

Да скратиме, кој е виновен што Албанците волку високо котираат на оваа непопуларна листа?
Претпоставувам очекуваш : Сорос или албанците имаат криминалогени.

Можеби затоа што албанците имаат огромна диаспора, или дека имаат нефунксионална држава?

Во извештајот пишува дека двајца малолетници од 14 години го нападнале 18 годишникот, како знаат за години а незнаат кои се?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Точно,ние го браневме Јохан.Но вие вашите криминалци и терористи ги изгласавте и ги сместивте во парламент.Ј ас дури и мислам дека интерпол е на ваша страна зошто реално бројката би била четвороцифрена

Во извештајот пишува дека двајца малолетници од 14 години го нападнале 18 годишникот, како знаат за години а незнаат кои се?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Се знаат кои се, и од каде се ( Батинци ), и колку на број се, и не се Албанци, ако тој факт воопшто менува нешто.

http://fokus.mk/1dve-detsa-osomnich...ishno-momche-za-vlakno-se-spasija-od-pritvor/

Последно уредено:
И повторно тепани Македонци.
Нападнати двајца тинејџери од с.Орман и с.Мирковци од 10 Албанци во еден од автобусите на ЈСП.
И повторно никаква реакција никој не се побунува ни од страна на тепанити ни некој полициски орган.

И повторно тепани Македонци.
Нападнати двајца тинејџери од с.Орман и с.Мирковци од 10 Албанци во еден од автобусите на ЈСП.
И повторно никаква реакција никој не се побунува ни од страна на тепанити ни некој полициски орган.
И повторно селективни информации, албанските медиуми ги минимизираат информациите за случајите со македонски жртви, а македонските медиуми, тие со албански жртви.
Сигурно ретко кој од вас знае дека пред 4 дена во Маџари беше нападнат локалниот автобус бр 55 што вози до Арачиново ,
http://www.zhurnal.mk/mobile/content/?id=1611100382758
...мириса на предизборни активности, кој од кого по патриот сега :(

И повторно селективни информации, албанските медиуми ги минимизираат информациите за случајите со македонски жртви, а македонските медиуми, тие со албански жртви.
Сигурно ретко кој од вас знае дека пред 4 дена во Маџари беше нападнат локалниот автобус бр 55 што вози до Арачиново ,
http://www.zhurnal.mk/mobile/content/?id=1611100382758
...мириса на предизборни активности, кој од кого по патриот сега :(
Искрено првпат слушам за ова е сега колку е вистина не знам ама сепак многу е поголем бројот на нападите кон Македонци.

Да, а сепак вистината е една.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom