Насилства во Македонија

Ај не треси зелени!!! Во овој случај има сведоци , и самиот сторител не го негира делото. Во случајот монструм, нит се знаеше тогаш, па дури ни сега не е јасно дали тие се вистинските сторители, кои се нарачателите, па и Заев имаше изјави од типот дека невини луѓе лежат на затвор, па поради икс причини се повлече.[DOUBLEPOST=1467546217][/DOUBLEPOST]
Јас знам и признавам дека има многу аномалии во однесувањата на дел од мојот етникум, но проблемот е што тоа вие не можете да го признаете, и секогаш кога станува збор за релации македонци - албанци , сакате да се ставите во надредена улога. Е затоа ќе имаме секогаш проблеми.

Друже, ај олабави со оф топикот и кенкањево. Ова се однесува и за сите оние што ги испровоцира да ти реплицираат.

Работата е што монструмот не е ни македонец по националност, али кавказиве одма сакаат да направат меѓуетнички инцидент со македонците, до таму одат нивните медиуми.

Еве ги се организираат , да видиме како ќе помине протестот мада чисто сумњам дека ќе биде мирно. И да , не е македонец изгледа. Илиќ се презива.

http://kajgana.com/protest-za-smrtta-na-4-godishniot-almir

...Јас не верувам дека овај со умисла сакал да убие дете. Од чиста некултура, нетолеранција, агресивност.. и без граници.

Не сум бил баш во право.

18+

Не бе нема што да лажат лугето. Во Куманово има стварно фалинки од луге. Да не сум видел со свои очи па да не верувам.
Ужасно...навистина немам зборови.
Како може човек да живее само после такво нешто направено.:facepalm:

Што кур го објавуваат видеоно, абе линч треба казна за медиумиве.
Доволно ќе беше за полиција и истрага, што кур сакаат народ да палат, сега и протести ќе прават, богами никој не знае за што. Протести после пресуда само...
Убаво некој напиша, хиените намирисале крв.... све да им ебам.....

Психопат.
Страшно за гледање.

Не ми е јасно,за што ќе протестираат?Убиецот е зад решетки,не се крие на Косово како нивните убици.И?Пак ќе пеат нацистички песни против македонците а убиецот не е ни македонец?Ако повторно испадне протест каде ќе се пее и пцуе против македонците онда протестантиве заслужуваат да им улета некој не со кола него со шлепер!

А кој рече дека без усмисла ги прегазил?

Видеово покажува и нешто друго, а тоа е дека овие се собрани еден куп луѓе и многу веројатно дека тие биле оние што први нападнале и му ја кршеле колата на убиецот.
Баш паметен потег е да бидеш со дете и да се тепаш со некој морон за место во болница.

Па, уште викаа излегле од колата и со палки ги тепале жената и сопругот.

Некој решил повторно да потпалува. Жално што сега за психопати ќе страдаат поединци и колективи.
Не знам зошто шипкине не му пресудија на лице место.

Boban Ilic ti e zastiten od vlasta, ima kriminalno dosie, sudski pokani, nikoj ne go reckal, da ne bil bela vemerofska mecka moze i nikad nemase da dojde do ova zasto ke bil zad resetki, taka da im gi opravduvam ovie protesti, do sega preteruvale, sega ne, sistemot koga e iskriven vakvi bljuvotini si dopustaat duri i ova da go napravat. Zatoa i e ispolitizran cel ovoj nastan, zasto sistemot dozvoluva vakvi ludaci slobodno da shetaat megju nas pa duri i da se zastiteni ... do odredena mera.
Videono e strasno, bolje ne go gledajte u slucaj da ne ste go otvorile, dete malo ej ... dzabe e sto i da se kaze, ova e golema tragedija i nisto nema da ja ispravi.

Не бе нема што да лажат лугето. Во Куманово има стварно фалинки од луге. Да не сум видел со свои очи па да не верувам.
Ужасно...навистина немам зборови.
Како може човек да живее само после такво нешто направено.:facepalm:
Исто како што ти тлееш без гајле за слично нешто. Прекини со јузерите, предвидлив си.

Друже, ај олабави со оф топикот и кенкањево. Ова се однесува и за сите оние што ги испровоцира да ти реплицираат.
Погледни ги избришаните постови, и редефинирај ја реченицата...другите почнаа офтопик, и јас бев испровоциран...ама и ти немаш сила тоа да го признаваш, оти ќе те осудуваат веднаш „твоите“[DOUBLEPOST=1467629883][/DOUBLEPOST]Еве ја и снимката на целиот настан:

Последно уредено од модератор:
Типов е автомеханичар, живее меѓу албанци, тагиран на слики со албанци, далеку од бела мечка и јак/недопирлив вмровец.

Дали доживотно, дали ќе го средат браќава, правдата ќе го стигне. Нема потреба да се креваат меѓуетнички тензии. Демек да е албанец сторител на делово помалку ли ќе ги болеше албанците?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom