Насилства во Македонија

Дозволуваме да не тепа полиција. Оние што јадат леб од данокот што го плаќам јас. Што треба да се случи за да им текне на луѓево дека постои полициска бруталност и треба да се излезе на протест против истата?
Nemoze da se protestira protiv brutalnosta na policijata poshto e brutalna i ke ne skrshi od kotek. I na bilo kakov protest da izlezime ke bideme oceneti kako opozicioneri i brankofili.

Sent from my Samsung Galaxy S4 using Tapatalk 2

Имаше еден обид, по убиството на Мартин Нешковски. Протест без партија во позадина, и резултатот беше неколку стотина и тоа е се. Имаше 1 или 2 помасовни протести и толку.

партијата кажува нема веќе ако ги видат летаат од работа и се смирува ситуација, тоа е реалноста кај нас.

Слушам у Куманово е лом... што точно? некој? Ќе биде големо ова излеа...

Дозволуваме да не тепа полиција. Оние што јадат леб од данокот што го плаќам јас. Што треба да се случи за да им текне на луѓево дека постои полициска бруталност и треба да се излезе на протест против истата?
Не бе секогаш навивачите се криви за инцидентите. Гледаш и на денешните протести, пак ги вмешаја навивачите (од опозиција) :tapp:

Слушам у Куманово е лом... што точно? некој? Ќе биде големо ова излеа...

Исто и ја прочитав, тепачки, кршења на кафичи , полиција итн.. ај некој кумановец нека каже шо како е таму

Значи не го можам Јанко Илковски кога сака да изиграва светец у емисија кај него,па дај биди еднаш муж а не свиња и завземи ја реалната страна а не на се нешто се оградува :tapp:

Значи не го можам Јанко Илковски кога сака да изиграва светец у емисија кај него,па дај биди еднаш муж а не свиња и завземи ја реалната страна а не на се нешто се оградува :tapp:
Тој е најголемиот подлизурко во државава, се прави силен, а нема никаков став.

знае некој повеќе за ова во Куманово
Славеа денес рамковни матура беше блокиран делот кај пазарче. Ако се забегале накај гимназија кој е чист Македонски дел и провоцирале можно е мада натаму рамковните не одат.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Само што видов... Има блог, кој во целава оваа мешаница, објавува ЛИСТА на инциденти, во кои жртви биле македонци а напаѓачи албанци... Е така, така луѓе, се ствара омраза и национализам...
Треба ли да се кријат тие инциденти ? Жал ми е за тој што те створил.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom