- Член од
- 6 февруари 2014
- Мислења
- 1.016
- Поени од реакции
- 874
Citiraj go izvorot na informacijataНе значи дека немало, ако ти не си слушнал, нели?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Citiraj go izvorot na informacijataНе значи дека немало, ако ти не си слушнал, нели?
Нашите медиуми не пренесоа. Со сопствени очи видов неколку полициски возила и едно возило на брзата помош.Citiraj go izvorot na informacijata
Kako sto e aktuelen nastanov,nema sansi bas nieden medium da ne izvesti,a baska site sto gi znam vo blizina na skoloto sto se nikoj da ne slusnal. Znaci samo ti si videl i si slusnal,izvor ne citiras i ne ubeduvas da ti veruvameНашите медиуми не пренесоа. Со сопствени очи видов неколку полициски возила и едно возило на брзата помош.
Гледам, мислиш измислувам, слободно прашај некој ученик или некој кој живее во близина на училиштето.
ОК, што мислиш дека би ми била целта?! Да организирам тепачка?! Јавно ги бранам, и сега да ги нападнам! Би испаднал двосмислен, нели?Kako sto e aktuelen nastanov,nema sansi bas nieden medium da ne izvesti,a baska site sto gi znam vo blizina na skoloto sto se nikoj da ne slusnal. Znaci samo ti si videl i si slusnal,izvor ne citiras i ne ubeduvas da ti veruvame)
Дечко,немало,нема,ниту па ќе има албански ученици во Ацо Шопов.Повторно инцидент. (Пре)тепано наше дете во Радишани од група албанци во основното училиште Ацо Шопов!![]()
и тоа значи дека не може Албанци да претепаат некое дете у дворот на тоа школо?Дечко,немало,нема,ниту па ќе има албански ученици во Ацо Шопов.
Напротив,до училиштето има неколку албански куќи(Тенеќии)..и тоа значи дека не може Албанци да претепаат некое дете у дворот на тоа школо?
Прво не им е тој “бос“, затоа што се 4/5 браќа и сите имаат оформено семејства (и нели живеат по посебни куќи). И за информација, старата е сеуште газда.Напротив,до училиштето има неколку албански куќи(Тенеќии)..
Но не ми се верува да посегнат по Македонци во моменталнава ситуација,кога нивниот бос Зекири Фаик е у големи гомна.
Па само он од сите браќа вози кола од 60.000 евра,пола кило злато на себе,и има низ цела куќа камери наместено.А да не зборам за оружјето..Прво не им е тој “бос“, затоа што се 4/5 браќа и сите имаат оформено семејства (и нели живеат по посебни куќи). И за информација, старата е сеуште газда.
А пак од друга страна, едно од децата (денес не е баш дете) е типична будала и како што реков, моите извори велат дека и тој учествувал во тепачката.
За да го решиме проблемот со Албанците, ние најпрвин мора да расчистиме со ваквите.не ми се верува работава со овој Хелсиншки комитет. Петорица Македонци застреларни како кучиња во пресрет на празник- никому ништо, нигде ги нема. Некој шкон се лизнал изгребал колено или некој педер настинал - на кур ќе се качат и сите сме криви.
Срамота, како не пренесоа за овој настан?!Нашите медиуми не пренесоа. Со сопствени очи видов неколку полициски возила и едно возило на брзата помош.
Гледам, мислиш измислувам, слободно прашај некој ученик или некој кој живее во близина на училиштето.