Naruto

• Креатор на темата Креатор на темата Hurin
  • Време на започнување Време на започнување
so mislite dali e moguce da se pojavi Rin (teammate na Kakashi i Obito) , seuste nisto nema za nea taka da jas mislam oti moguce e kishi da ne iznenadi

има нова епизода после тие двете срање епизоди за 4-иот???

so mislite dali e moguce da se pojavi Rin (teammate na Kakashi i Obito) , seuste nisto nema za nea taka da jas mislam oti moguce e kishi da ne iznenadi
зошто да се појави рин???
колку што знам таа е мртва иако не е потврдено тоа, стварно незнам каква потреба има од рин понатаму во мангата.
сепак тоа е мое мислење

--- надополнето ---

иначе сега наруто стана super sayan??? :nesvest:

зашо супер сајан? Иначе можат помалце да го тупат во епизодите ептен преку пенис со тие присеќавања и се тоа,едвај чекам Сасуке да се спука со Хокагињата и после со Данзо а и мангава е тиња некако,ваљда у лето нејќат да ги трошат адутите Киши и компанија......незнам дали сте приметиле ама во зима секад има боље дејства.

зошто да се појави рин???
колку што знам таа е мртва иако не е потврдено тоа, стварно незнам каква потреба има од рин понатаму во мангата.
сепак тоа е мое мислење

sho znam, minatoto na kakashi e epten tazhno, zoshto kishi da ne go "usrekji" malku

sho znam, minatoto na kakashi e epten tazhno, zoshto kishi da ne go "usrekji" malku

хмммм, може киши да објасни што се случило со рин ама некако таа да се појави во мангата како жива освен зомби(edo tensei) неможам да поверувам

#Fairytail, #Naruto, #Bleach, #Onepiece, #Reborn, #Bakuman, etc. are all on break this week because of the Japanese Odon Festival.

ова го прочитав од твитерот на mangastream.com :nerv:

мене чудно ми беше што немаше вчера Блич и Наруто, па денеска реков да проверам и еве што било... нема, јебеш им фестивалот

Sakam da go gledam ovaj crtan film .. ama nz vo kolku chasot igra i na koja programa .. samo nekolku pati go zachekav na A1 :S ama sega ne mozham da go najdam aj ako mozhe nekoj da mi kazhe..

Sakam da go gledam ovaj crtan film .. ama nz vo kolku chasot igra i na koja programa .. samo nekolku pati go zachekav na A1 :S ama sega ne mozham da go najdam aj ako mozhe nekoj da mi kazhe..

тешко да го начекаш на тв освен мислам дека даваа на дизни ХD ама не сум сигурен. само по интернет го има анимето.
упм гледам на википедија од 176 епизода почнуваат филер епизоди.
у пм се да оди

Значи ќе заврши сцената со Наруто и Нагато и почнува филер цц пу бе а после следува најјакото,ама ќе мора да почекаме обично филериве освен првиот беа decent посебно ми се свиѓаше со Гурен и Јуукимару,овој ќе видиме со што ќе биде,мислам дека редно е да го убацат Сасуке у некој филер али ќе видиме.

Значи ќе заврши сцената со Наруто и Нагато и почнува филер цц пу бе а после следува најјакото,ама ќе мора да почекаме обично филериве освен првиот беа decent посебно ми се свиѓаше со Гурен и Јуукимару,овој ќе видиме со што ќе биде,мислам дека редно е да го убацат Сасуке у некој филер али ќе видиме.

kakov sasuke preku kur vise i od nego i naruto , sakam da vidam i drugite u akcija , neji , rock lee, shino etc

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom