Naruto

• Креатор на темата Креатор на темата Hurin
  • Време на започнување Време на започнување
Заебан развој на настаните.
Наруто ќе го користи кјубито што значи најверојатно ќе биде поотпорен на генџицу за разлика од порано(глеј Сасуке не можеше нишо да ну напраи на Killer Bee со генџицу)шо значи ќе треба да се потпре на Сусаноо шо не верувам дека е појако од tailed beast.Башка trump card на Учиха е она на Данзо финтата со reality-to-illusion џуцуто како и да се викаше.
А ако губи по едно око за секое користење...шо знам...Сасуке нема да трае.
добра анализа, но си ги заборавил на новиите и сеуште неаргументирани работи :)
ЕМШ на саске раѓа нова очна техника која најверојатно ќе биде посилна или покорисна од сусаното + како што увидов најверојатно сусаното на саске ќе ги користи артифактните оружја (totsuka no tsurugi и yata no miror), што значи дека сусаното ќе многу појачано.
сега останува нерешено прашањето. дали МШ на саске може да го контролира кјубито и ако може да ја притисни силата на кјубито, наруто пак ќе биде во тешки маки, останува да видиме некое ново џутсу на наруто + џутсуто на итачи што му го даде во случај на дуел помежу наруто и саске

добра анализа, но си ги заборавил на новиите и сеуште неаргументирани работи :)
ЕМШ на саске раѓа нова очна техника која најверојатно ќе биде посилна или покорисна од сусаното + како што увидов најверојатно сусаното на саске ќе ги користи артифактните оружја (totsuka no tsurugi и yata no miror), што значи дека сусаното ќе многу појачано.
сега останува нерешено прашањето. дали МШ на саске може да го контролира кјубито и ако може да ја притисни силата на кјубито, наруто пак ќе биде во тешки маки, останува да видиме некое ново џутсу на наруто + џутсуто на итачи што му го даде во случај на дуел помежу наруто и саске

Aли сеа има 2 џинчурики од кој едниот одамна го контролира биџуто а другиот го има најсилното биџу,јес да е торко :)
Не се знае каква ќе биде моќта на Сусаноото со Тсуруги и Кагами,а и не треба да се исклучи пактот шо го склучија Кабуто и Мадара за кој не верувам дека Сасуке ги знае деталите(тоа дека Кабуто треба да го земе).
И да ќе биде глупо ако може да го контролира кјубито,али не ми се верува.

киши сега треба да ја искористи приликата и да ја рестартира коноха 11 и да му се пушти јуриш на кабуто и неговите зомби копиљаци,ако не го направи тоа почнувам да се сомневам во наруто против сите, очекувам реванш кисаме -гаи + јамато како подршка :vozbud: а за кабуто тој е приказна за себе,долета во мангата по долга пауза и сега неговите намери се нејасни, глупо ќе биде ако успее да го абсорбира саске, интересно ќе биде да го нападни селото на раикаге(kumogakure мислам) и да гледаме интересни случкиуште ми е во умот лешот од кој се испосра мадара, мора некој јак батка да е, се надевам дека не е чак норис :pos:

А баш сакам Кабуто да го усиса Сасуке,некако понапнато ќе делува мангата.Онака си очекувал тепачка на крај Наруто со Сасуке и оп го снемува едниот :)
А за лешот све типувам дека е правото тело на Мадара,а дека Мадара е у телото на Обито:vozbud:
Пошо на Тоби му се глеа десното око а Обито на Какаши му го има дадено левото око,шо значи останало десното

вака сега, прво се извинувам, мислев зомбите на кабуто да го нападнат kumo , се ми мириса дека кабуто е има поголема важност до крајот на мангата отколку тоби
а во врска со тоби=обито. има некакви докази дека шансите обито=тоби се големи ама сепак јас одам на теорија каде што мадара го абсорбира телото на обито и ја добива техниката за телепортирање бидејќи како што можеш да забележиш многу е слична со камуи од какаши. исто така во неколку наврати тој покажа дел од лицето и се гледа дека е застарено и нема физички деформации, и дознавме дека бил и мизукаге што значи мора да е мадара тој
а за 6тиот зомби типувам на изуна братот на мадара

Мислам дека мадара не е во телото на обито зошто обито едното око му го даде на Какаши а дргото му е згмечено.
Off:
Да не знаете некоја multiplayer игра со наруто????
Фала онапред.

сите игри за наруто се мислам за PS2 PSP Wii ама пак гуглај по нет можеби ќе има најава за во иднина онлајн да направат

Краен фајт ќе биде Наруто со Сасуке тоа се знае :) Моја претпоставка е дека Сасуке ќе ги сјебе двајцава и најверојатно ќе го убие killer bee,пошо ко што може да се примети сите сенсеи на наруто умираат,добро какаши го оживеаа(али и Асума шо само му го покажа она со chakra-та и ножот го скинаа:vozbud:)
Така да killer bee умира,Наруто конечно напиздува и го меле Сасуке и ваљда умира и он самиот.
Али да,ќе има син со Сакура 100% xD,а исто Сасуке ќе реинкарнира нешо и он ќе има копиљ xD

би било глупо сакура да се спари со наруто. јас сум нарухина фан и сакам да заврши со хината, сејџот со бјакуган е тоа е beast, сакура ме нервира одвреме навреме за тоа е крив кишимото што наместо да и даде квалитетен срин тајм тој ја направи курва.
жал ми е поради онаа добра борба на почетокот и поради тоа што личеше на цунаде без цицки.
нека се пука со рок ли или некој друг лик, нека го остави наруто на хината :)

би било глупо сакура да се спари со наруто. јас сум нарухина фан и сакам да заврши со хината, сејџот со бјакуган е тоа е beast, сакура ме нервира одвреме навреме за тоа е крив кишимото што наместо да и даде квалитетен срин тајм тој ја направи курва.
жал ми е поради онаа добра борба на почетокот и поради тоа што личеше на цунаде без цицки.
нека се пука со рок ли или некој друг лик, нека го остави наруто на хината :)

хах се согласувам .. Хината го сака Наруто уште од самиот почеток .. и на крајот да заврши наруто со сакура ... ке биде многу гејско :(

Нека заврши Сакура со Наруто и идам до Јапонија да го бркам Киши.......жими се
А и уште го сака она Сасуке,до крај ќе го сака.......ептен глупо ќе биде ако Наруто и Сакура се откажат од него..........дури и тажно

Нека заврши Сакура со Наруто и идам до Јапонија да го бркам Киши.......жими се
А и уште го сака она Сасуке,до крај ќе го сака.......ептен глупо ќе биде ако Наруто и Сакура се откажат од него..........дури и тажно

еве ви сасусаку die hard fan :pos:

иначе еве пресни спојлери, :pipi: малце ми беа нејасни ама тоа што го разбрав изгледаше интересно

Support to fight from behind Bee Kyuubi Naruto
Will penetrate the support of the Bee-nine-tails, take out the source of the chakra, Bee will be able to use his power as with the Bijuu chakra.
The struggle on the front of the spiral shuriken jutsu, such as wind and chakra Rasengan Kyuubi Ootama than in the intention, seized with a hatred of the larger-than-expected nine-tails.
Naruto appeared from there half black, and supported by the Yamato, be gone away! ! Black Naruto shouted.
There, no, people speak and I'm staying here.
The next issue of that person's mother Kushina Naruto

и тоа како...
naruto meets his mother
неможам да дочекам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom