Naruto

• Креатор на темата Креатор на темата Hurin
  • Време на започнување Време на започнување
Ја изглеав денес задњава епизода,ептен јако.Ме трогна делот кога конохамару се сеќаваше на тоа кога наруто го учеше за расенган.Едвај чекам следна епизода,иначе ако може линк од стрипот?Фала...

http://mangastream.com/read/naruto/43187881/1
повели друже

--- надополнето ---

а иначе во врска со мангата
мислам дека кога ќе научи наруто да ја контролира лиса, саге мод нема да му биде потребен, а супер џутсу беше
што мислите вие?

http://mangastream.com/read/naruto/43187881/1
повели друже

--- надополнето ---

а иначе во врска со мангата
мислам дека кога ќе научи наруто да ја контролира лиса, саге мод нема да му биде потребен, а супер џутсу беше
што мислите вие?

И јас истото го мислам,ќе испадне ко со расенганот што го учеше толку време.Некогаш не разбирам зошто е вака али ај...

што мислите вие?

Aбе не мора да значи...памтиш коа ги спои саге мод и лисицата против Pain?

Aбе не мора да значи...памтиш коа ги спои саге мод и лисицата против Pain?

абе тој измикса чакра тогаш ама беш кратко времето +сеуште нема научено да собира природна енергија во движење а чакрата од кјуби само му пречи во контролирањето на чакрата, се сеќаваш кога велеше дека во СМ неможе да прави повеќе од 2-3 , и ога влезе во кјуби мод клоновите исчезнаа.

иначе моја желба ми е да потрај уште 2-3 год. мангата, да се исбалансира така што и останатите ликови да да видат малку квалитетен скрин тајм. а за наруто сакам да го видам со следниот арсенал од техники
hirashin no jutsu
да може да полни саге чакра во движење и да ја меша без проблем со кјуби чакра
futon jutsus како на пр.
futon kazekiri no jutsu
wind kunai blade
futon shinkyouku
futon shnikuha
доста се :pipi:

абе тој измикса чакра тогаш ама беш кратко времето +сеуште нема научено да собира природна енергија во движење а чакрата од кјуби само му пречи во контролирањето на чакрата, се сеќаваш кога велеше дека во СМ неможе да прави повеќе од 2-3 , и ога влезе во кјуби мод клоновите исчезнаа.

Да,али ваљда коа ќе научи да ја контролира лиса ќе може да молда поише чакра за повеќе клонови.Башка нели жабана рече основен услов за молдање саге чакра е седење во место.Ваљда ќе продолжи со клоновите само ќе праи повеќе.

weekly spoiler update :pipi:
Naruto and Bee are successful in pulling out the Kyuubi.
Kyuubi rampages and says things like "So you're trying to control me?"

they're brought into a spirit/mind world.
Bee and fist and fist are stuck out.
Bee uses the hachibi, too, but the octopus tentacles are cut by the Kyuubi."

8b tries to help but he gets his arms chopped off.
8b isnt seen but the arms(tentacles)
9b feels no evil in naruto and senses incongruity.

Naruto removes the seal and opens the lock himself

Yamato is surprised.
He also says bees 'bakayaro, konoyaro! (bitches n ****ers!):-)

жими се подобра анимирана серија нема

супер чап, очекуваме епска борба следната недела :vozbud:

--- надополнето ---

сега прашањето е дали сусаното на саске ќе може да ја издржи сета сила на кјубито

Дечки барам замена за Драгонбол, конечно ги догледав сите. Вреди да ја почнам оваа? За што се работи вака накратко, ама ептен накратно.:)

епа вака
се работи за едно бате наруто кој е сирак и во него е затворено чудовиште(лисица со девет опашки) , лисата го нападнало селото каде што живее наруто и кралот таму(хокаге) ќе го затвори чудовиштето во наруто. сонот на наруто е да стни најголемиот хокаге во нинџа светот и да биде признат и почитуван од сите, на почетокот е во тим со сасуке учиха и сакура харуно, тие имаат соопствени цели во животот, заедно извршуваат мисии, се борат против лоши момци и тн.
доста тие за вовед, почни ги да ги гледаш нема да зажалиш.
П.С како и кај секој почетник со серијава му препорачувам наруто да го гледаат до 154 епизода, понатаму се филери т.е непотребни епизоди без никакво значење за оригиналната приказна
и уште ова, ти препорачувам да си ги гледаш на јапански јазик со англиски превод.
позз

--- надополнето ---

за тие што ја чекаат најаката борба во наруто серијалот, почнува од денешната епизода :vozbud:

јас така ги гледам на јапонски со англиски превод на ФБ. ама на ТВ некаде игра?! зш јас никаде не можам да најдам...

TV јок.Само stream на нет.Иначе..ако има боље манга у моментов си го сечам и на чело ќе си го залепам:cuc:

На Narutoget има квалитетен stream и на Narutowire.А можда и Anime freak.
На последниве две има и други аниме.

TV јок.Само stream на нет.Иначе..ако има боље манга у моментов си го сечам и на чело ќе си го залепам:cuc:

На Narutoget има квалитетен stream и на Narutowire.А можда и Anime freak.
На последниве две има и други аниме.
two thumbs up не сум олку возбуден од дамнешно време

Заебан развој на настаните.
Наруто ќе го користи кјубито што значи најверојатно ќе биде поотпорен на генџицу за разлика од порано(глеј Сасуке не можеше нишо да ну напраи на Killer Bee со генџицу)шо значи ќе треба да се потпре на Сусаноо шо не верувам дека е појако од tailed beast.Башка trump card на Учиха е она на Данзо финтата со reality-to-illusion џуцуто како и да се викаше.
А ако губи по едно око за секое користење...шо знам...Сасуке нема да трае.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom