P
PewDiePie
Гостин
Која песна бе??? Иначе кој знае што ќе му каже овој ретардираниов Саи на Наруто,нешто ќе излаже и ќе здрка осеќамЈа имам песната

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Која песна бе??? Иначе кој знае што ќе му каже овој ретардираниов Саи на Наруто,нешто ќе излаже и ќе здрка осеќамЈа имам песната
Која песна бе??? Иначе кој знае што ќе му каже овој ретардираниов Саи на Наруто,нешто ќе излаже и ќе здрка осеќам![]()
i jas isto taka mislam:salut:Не бре, изгледа фино лепо ќе му кажи кај тргнала она глупата.
:pos2: Сакура ќе го убивала Сасуке?? :pos2::pos2: Да можеби а можеби и НЕ :tv:.....а што сакаат да кажат со тоа "Konoha will deal with Sasuke"??спојлериве ме бендисуваат- Sai starts talking to Naruto about Sakura's true feelings
- What Sakura hid away from him was that: "Konoha will deal with Sasuke" and, "All the members of our class(the rookies) plan to act."
- Sai and Kakashi figure that it seems like Sakura plans on killing Sasuke herself because she loves him and can't leave him to pursue evil.
- The Sand Sibs make an appearance when they're done talking. They speak of the developments of what happened at the Five Kage meeting
- Around that time, Madara (Tobi) appears where Danzou and his posse are
- Also at that time, Gaara finishes talking to Naruto and co. about what went on at the Kage meeting, about the Great Shinobi War
- The war is about the 9 and 8 tails and they have to be kept safe.
- And while that's happening, Danzou and his posse begin fighting Madara![]()
па вак гледам на работите-или наруто ќе му се придружи на останативе копуци или це оди со гаара да се подготват со мадара,со ова што сакура ќе го тепала саске е веројатно бидејќи киши че почни да прави чистка и ќе падни гинење на голем број на ликови со цел да се да се намали фокусот на неколку клучни ликови со што ќе планира да ја привршува серијата.мене лично ми одговара саске да ги намава овие умрениве(мислам дека не му се ни до колена него освен шикамару ако е со нив) и наруто ќе сака да му се одмазди (немора да е точно ова):pos2: Сакура ќе го убивала Сасуке?? :pos2::pos2: Да можеби а можеби и НЕ :tv:.....а што сакаат да кажат со тоа "Konoha will deal with Sasuke"??
мангата има моментално 474 поглавја и е опфатено се (освен филерите)од наруто и шипуден:salut:А овие шо се од мангава околу 460,ги вклучуваат и тие 220 од обичното наруто или...?
па вак гледам на работите-или наруто ќе му се придружи на останативе копуци или це оди со гаара да се подготват со мадара,со ова што сакура ќе го тепала саске е веројатно бидејќи киши че почни да прави чистка и ќе падни гинење на голем број на ликови со цел да се да се намали фокусот на неколку клучни ликови со што ќе планира да ја привршува серијата.мене лично ми одговара саске да ги намава овие умрениве(мислам дека не му се ни до колена него освен шикамару ако е со нив) и наруто ќе сака да му се одмазди (немора да е точно ова)
мангата има моментално 474 поглавја и е опфатено се (освен филерите)од наруто и шипуден:salut:
п.с
дали забележавте дкеа ќе има средба данзо-мадара
некакви мислење што можи да се случи???![]()
Хех, сеал имал овој.
Ми се допадна драмата.
Него, што му е на Киши, аман веќе со 17 страни
Па не може да го убие, тоа е некако пола-факт.уфф дефинитивно една од најдобрите манги во цел серијал.Како прво интересно ќе биде да се види што ќе се деси кога ќе се сретнат Сакура и нејзиниот тим и Сасуке,сакам да ги мавне од земја онака здраво,а тоа дека Сакура може да го убие е смешно и не реално.Инаку се гледа кон што цели Киши сите ќе се свртат против Сасуке и ќе сакаат да го убијат само еден човек никогаш нема да се одкаже од него НАРУТО! Слушајте ми го зборот,баталете пеинови меинови мадари итн итн виланс секогаш ќе има секогаш ќе се убацуваат нови,ова е вистинската сторија пријателството меѓу Наруто и Сасуке,цела ебана серија Наруто се обидува да го врати дома Сасуке и на крај што? едниот од нив да умре или да не успее наруто да го спаси??? Па не е толку глуп Киши да си направи сам себе го убиел и да му падне во вода 80% од серијата исклучувајќи ги борбите и учењата на нови техники. На крајот ќе има борба меѓу Наруто и Сасуке и по некој братски-геј моменат во јапонски стил како кога се бореа последен пат па кога Сасуке падна врз Наруто у поза чело-уста :nesum: :tv:
ПС. Не ја исклучувајте можноста дека она копилено мрсно Саи лаже,тој е пратен од Данзо 100%