Naruto

• Креатор на темата Креатор на темата Hurin
  • Време на започнување Време на започнување
Јас престанав да гледам аниме до кај „мечот на Забуза“, оти тогаш беа се на се тие епизоди и продолжив со мангата а анимето го остајв и до ден денес немам гибнато епизода од мечот на Забуза па наваму и нема да гибнам се дури не дојди битката со Пеин :zlo:

Да би требало докај 138 да трае борбата и се разбира ќе биде опасно :icon_lol:

Јас престанав да гледам аниме до кај „мечот на Забуза“, оти тогаш беа се на се тие епизоди и продолжив со мангата а анимето го остајв и до ден денес немам гибнато епизода од мечот на Забуза па наваму и нема да гибнам се дури не дојди битката со Пеин :zlo:
мене ми ја заебува концепцијата ко че ја читам мангата затоа што понекогаш неможам добро да ја прерцепирам сликата и незнам точно што се случува и затоа ме нервира, за време на некоја битка читаш и си полн со ???:toe: и немаш појма што се случува,ама јбг неможам да се воздржам а да не ја читам дека многу е понапред и одвај чекам што ќе се случи понатаму.
иначе тепачкава на крајот малце затупи,од меч самехада стана курва и смени клиент,се надевам дека следниот чап.ќе видиме дали кисаме јак без самехада,мислам дека има некаков план за понатаму ама сепак ќе видиме:salut:

иначе тепачкава на крајот малце затупи,од меч самехада стана курва и смени клиент,се надевам дека следниот чап.ќе видиме дали кисаме јак без самехада,мислам дека има некаков план за понатаму ама сепак ќе видиме:salut:
Ама лошо беше тоа кога го шитна спостевениот газда :uvo: не го очекував тој момент.

излегоа неофицијалните спојлери за 473

Kisame went berserk and used the Hachibi's chakra and was found by Raikage and co.
He gets hit with a Double Lariat from the brothers and is decapitated and dies. (Not sure about the decapitation but he does die)
Ao is caught by the Mizukage and pretends to be an ally at first but is found out by Mizukage right away.
She hits him in the face and brings him back to his senses.
It ends with Sai trying to tell Naruto the things that Sakura couldn't.
ако се точни овие ,не ми одат по кеиф:nenene:

излегоа неофицијалните спојлери за 473

Kisame went berserk and used the Hachibi's chakra and was found by Raikage and co.
He gets hit with a Double Lariat from the brothers and is decapitated and dies. (Not sure about the decapitation but he does die)
Ao is caught by the Mizukage and pretends to be an ally at first but is found out by Mizukage right away.
She hits him in the face and brings him back to his senses.
It ends with Sai trying to tell Naruto the things that Sakura couldn't.
ако се точни овие ,не ми одат по кеиф:nenene:

Не ми личат на точни.

Не ми личат на точни.
ги видов овие на animesuki naruto forums па не сум сигурен кога ќе бидат излезени поверодостојни спојлери.
anyway би сакал да излезат некој special movies како на драгонбол на пр.
madara cronicles(борбите со првиот,четвртиот) после за рикудо сенин итн. би било добро така поконкретно да видиме акција што е преставена само преку флешови:toe:

ги видов овие на animesuki naruto forums па не сум сигурен кога ќе бидат излезени поверодостојни спојлери.
anyway би сакал да излезат некој special movies како на драгонбол на пр.
madara cronicles(борбите со првиот,четвртиот) после за рикудо сенин итн. би било добро така поконкретно да видиме акција што е преставена само преку флешови:toe:

Најверојатно ќе се случи и тоа. Само треба малце време..дури да ја стигнат мангата. После нема кај да одат:) сакат неќат ќе измислат нешто.

А и невервам да се точни спојлерите, не се дава Кисаме така лесно. А то со Саи не ми се верва да се деси, сигурно јапонците нема да си дозволат Наруто да премини во шпанска серија.

http://manga123.com/read/Naruto/473
одвај чекав да видам како ќе продолжи борбава за на крајот едно мн. големо разочарување.неможам да сватам како можеше ова а му се слуши на кисаме.киши ја заеба работата сеа на мадара му остана само саске и зетцу(не верувам дека југо и сујгетцу ќе преживеат):toe:
очекувам саи да му каже нешто битно на наруто во врска со сакура и останатите??нема врска шо можи да биди:salut:

иначе 137 епизода беше топ.се си мислев дека аматерацу подруго изгледаше на мангата.многу добро реализирана тепачка само малку повеќе да траеше:toe:

Абе ајде да му ебам племето да му ебам само 16 страни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom