ZoraNaSlobodata
Чоечко суштество
- Член од
- 5 ноември 2008
- Мислења
- 2.736
- Поени од реакции
- 111
Јас мислам дека Наруто и Сасуке ќе завршат заедно.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
hahahhaaЈас мислам дека Наруто и Сасуке ќе завршат заедно.
Шипиден+ Наруто (со Сасуке) има 220 епизоди?toa na A1 e pocetokot, toa ima 220 ep, a sega e 3 godini posle slucuvanjata vo naruto (te sega e Naruto Shippuuden) i do sega ima 138 ep.
Ako pocinjas da gledas naruto, nemora da gi gledas site 220 ep, odkoga ke si otide sasuke mozes da se prefrlis na shippuden, Toa ti e okolu 100 i nekoja epizoda, nataka se se fileri.
Ај вака сеа, ќе биде некој добар да ми објасни неколку работи?
Овој шо го прикажуваа на А1 која верзија на Наруто беше? (го гледав овој понекогаш)
Колку верзии ги има и колку епизоди се вкупно?
Фала. :smir:
Јас мислам дека Наруто и Сасуке ќе завршат заедно.
орочимару е еден обичен антагонист во шипуден,немаше некоја улога плус беше недораснат за повеќето од акацуки па некако избледе тој лик,кабуто ми е еден од најомразените ликови во серијта,ми личи како лик од hentai кој силува жени:pos2::pos2::pos2: нема некоја цел и никаков screen time.Кај сте се забрзале. Рано е крајот да се предвидува, уште со кабуто ништо не се знаеОсеќам дека пак Орочимару ќе се појави од негде.
Не бе брат,Орочимару ќе се појави толку колку што Јираја ќе се појави :icon_bigg аматерацито од Итачи го изгоре и тоа последното бело змивче што избега,или со други зборови Итачи ја одолговлекуваше борбата за да излезе Орочимару од Сасуке и овој да го убие.Каков само квалитетен лик ццц и тоа што не го дадоа со тон кога го потчукна со прстите му рече:"This is the last time Sasuke I promise" :icon_frow.......ПС. Дај некој ако знае нека ми објасни за овој Тоби?? Кој е што е истиот лик е и Мадара или??Кај сте се забрзале. Рано е крајот да се предвидува, уште со кабуто ништо не се знаеОсеќам дека пак Орочимару ќе се појави од негде.
Не бе брат,Орочимару ќе се појави толку колку што Јираја ќе се појави :icon_bigg аматерацито од Итачи го изгоре и тоа последното бело змивче што избега,или со други зборови Итачи ја одолговлекуваше борбата за да излезе Орочимару од Сасуке и овој да го убие.Каков само квалитетен лик ццц и тоа што не го дадоа со тон кога го потчукна со прстите му рече:"This is the last time Sasuke I promise" :icon_frow.......ПС. Дај некој ако знае нека ми објасни за овој Тоби?? Кој е што е истиот лик е и Мадара или??