Naruto

• Креатор на темата Креатор на темата Hurin
  • Време на започнување Време на започнување
Јас мислам дека Наруто и Сасуке ќе завршат заедно.

Според мене после Драгонбол сите такви слични серии изгубија смисла, Наруто ја имам гледано неколку пати само поради респектот кон Драгонбол, и се гледа дека е многу слична приказната точно не ја знам, но претпоставувам што, можеби еден ден ќе ја изгледам целата серија :wink:

ДБ е ептен класична, ама Наруто е многу посодржајна.

izvinete za latinicava.
jas mislam deka na kraj ke ima epska borba sasuke vs. naruto. kade sto eden od niv ke umri(mislam deka saske).
a bas najmnogu sakam vo borbata naruto da go ubedi saske da se otkazi od glupostite so gi planira,i na krajot da se svrti protiv madara i herojski da umri branejki gi svoite(eks)prijateli.ovaa e moja zelba sepak:smir:

hahahhaa
vo pravo si,mnogu preteruvaat so ova,mi e strav da ne go zalapa na krajot naruto saske:pos2::pos2:

Сто % ќе биди нешто во стилл на ДБ З, како Сон Џоку и Вегета,на крајот ќе се здружат и Сасгеј ќе го јади, а Наруто ќе тргни берсерк.

Ај вака сеа, ќе биде некој добар да ми објасни неколку работи?
Овој шо го прикажуваа на А1 која верзија на Наруто беше? (го гледав овој понекогаш)
Колку верзии ги има и колку епизоди се вкупно?
Фала. :smir:

toa na A1 e pocetokot, toa ima 220 ep, a sega e 3 godini posle slucuvanjata vo naruto (te sega e Naruto Shippuuden) i do sega ima 138 ep.

Ako pocinjas da gledas naruto, nemora da gi gledas site 220 ep, odkoga ke si otide sasuke mozes da se prefrlis na shippuden, Toa ti e okolu 100 i nekoja epizoda, nataka se se fileri.

toa na A1 e pocetokot, toa ima 220 ep, a sega e 3 godini posle slucuvanjata vo naruto (te sega e Naruto Shippuuden) i do sega ima 138 ep.

Ako pocinjas da gledas naruto, nemora da gi gledas site 220 ep, odkoga ke si otide sasuke mozes da se prefrlis na shippuden, Toa ti e okolu 100 i nekoja epizoda, nataka se se fileri.
Шипиден+ Наруто (со Сасуке) има 220 епизоди?

ne naruto(taka e narecen prviot del,220 ep)) + naruto shippuuden (vtor del 138 ep dosega) vkupno 358

Ama kako so rekov, vo prviot del, ima nad 80 ep fileri, site slucuvanja vo prviot del od koga ke si zamine sasuke se fileri, tie slucuvanje gi nema vo mangata,

Ај вака сеа, ќе биде некој добар да ми објасни неколку работи?
Овој шо го прикажуваа на А1 која верзија на Наруто беше? (го гледав овој понекогаш)
Колку верзии ги има и колку епизоди се вкупно?
Фала. :smir:

Oвчари се А1,тераја 30тина епизоди и ги почнуваја од почеток :kesa:

Ja mislam deka na kraj ke bide
sasuke i naruto protiv madara

PS
Bitchin fight sasuke vs itachi, pojako e akcijata da ja gledas vo serijata otkolku vo mangata.

Кај сте се забрзале. Рано е крајот да се предвидува, уште со кабуто ништо не се знае:) Осеќам дека пак Орочимару ќе се појави од негде.

Кај сте се забрзале. Рано е крајот да се предвидува, уште со кабуто ништо не се знае:) Осеќам дека пак Орочимару ќе се појави од негде.
орочимару е еден обичен антагонист во шипуден,немаше некоја улога плус беше недораснат за повеќето од акацуки па некако избледе тој лик,кабуто ми е еден од најомразените ликови во серијта,ми личи како лик од hentai кој силува жени:pos2::pos2::pos2: нема некоја цел и никаков screen time.

Не бе брат,Орочимару ќе се појави толку колку што Јираја ќе се појави :icon_bigg аматерацито од Итачи го изгоре и тоа последното бело змивче што избега,или со други зборови Итачи ја одолговлекуваше борбата за да излезе Орочимару од Сасуке и овој да го убие.Каков само квалитетен лик ццц и тоа што не го дадоа со тон кога го потчукна со прстите му рече:"This is the last time Sasuke I promise" :icon_frow.......ПС. Дај некој ако знае нека ми објасни за овој Тоби?? Кој е што е истиот лик е и Мадара или??

Не бе брат,Орочимару ќе се појави толку колку што Јираја ќе се појави :icon_bigg аматерацито од Итачи го изгоре и тоа последното бело змивче што избега,или со други зборови Итачи ја одолговлекуваше борбата за да излезе Орочимару од Сасуке и овој да го убие.Каков само квалитетен лик ццц и тоа што не го дадоа со тон кога го потчукна со прстите му рече:"This is the last time Sasuke I promise" :icon_frow.......ПС. Дај некој ако знае нека ми објасни за овој Тоби?? Кој е што е истиот лик е и Мадара или??

Да де ама исто орочимару во кабуто е ако ти текнува. Поделен е на 10 дела:) А Тоби=Мадара. Основачот на Учиха Клан. Засега го поседува најмоќниот шаринган. Тој ја пушти лисицата во селото, основач на Акатцки..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom