Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
Одличен ден за новиот модел. Уште некое убаво име препознатливо за цел свет да се измисли и ке биде бомбона.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Швајцарска лиценца а ?Најново: привезок за клучеви, запалка, и прибор за јадење (само виљушка во оваа верзија, ама очекуваме нож и лажица да додеме деновиве).
![]()
Толку беше за вечерва. Ве молам да имате разбирање. Ова е многу опиплива работа и не смееме да го направиме телефончево премногу гломазно. Вака убав е и само се разубавува. Барам начин како да вметнам и можност за слика од вашето семејство каде да чувате, ама лежиштето за ЦД ми изгледа совршено за тоа. Наскоро!!!
Драги мои.
Преку стапов од Acid кој ја користи секоја прилика да се фали со неговиот iPhone, па затоа решив да си направам самиот свој.
Иако неговиот е подобар во некои функции (ко тачскрин), мојот може да се пофали со ниту помалку-ниту повише, туку точно 82 гигабајти меморија (неговиот колку меморија има, 8 гига??? :pos2!!!!!! Па тоа луѓе го нема ни во немачка!!!!
Еве фотографија од него
![]()
Иако изгледа прилично голем, ќе ви докажам дека воопшто не е така и дека совршено мал е ајфоунов. Гледајте како ми спие во рака
![]()
Потребно за и вие да си направите ваков iPhone ви е:
1 iPod
1 бежичен телефон кој не го користите
1 тврд диск, што поголем тоа подобро. Мојот е во од 80 гигабајти.
1 ластиче
Чекам ваши мислења!
и ај да си го исполнам ветувањето
Ај ем праудли презентинг ту ју ајТелефон 6Г (со акцент на второто е)
фитуринг:
iKnife
iSight
iCD/RW
iQuart M-410
Full QWERTY Keyboard
iCool кулер
iУпаљач
torrent и martin, не се заебавајте со озбилна тема. Од кај ќр ајфоун кога немате ништо од епл во составот? јас имав iPod+Phone=iPhone.
WTF ?(Тоа заокруженото)
![]()
Или дел од приборот е тоа ?![]()
torrent и martin, не се заебавајте со озбилна тема. Од кај ќр ајфоун кога немате ништо од епл во составот? јас имав iPod+Phone=iPhone.