Направи свој iPhone

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
Одличен ден за новиот модел. Уште некое убаво име препознатливо за цел свет да се измисли и ке биде бомбона.

Најново: привезок за клучеви, запалка, и прибор за јадење (само виљушка во оваа верзија, ама очекуваме нож и лажица да додеме деновиве).

963_Photo_741_.jpg

Толку беше за вечерва. Ве молам да имате разбирање. Ова е многу опиплива работа и не смееме да го направиме телефончево премногу гломазно. Вака убав е и само се разубавува. Барам начин како да вметнам и можност за слика од вашето семејство каде да чувате, ама лежиштето за ЦД ми изгледа совршено за тоа. Наскоро!!!
Швајцарска лиценца а ? :P

Драги мои.
Преку стапов од Acid кој ја користи секоја прилика да се фали со неговиот iPhone, па затоа решив да си направам самиот свој.
Иако неговиот е подобар во некои функции (ко тачскрин), мојот може да се пофали со ниту помалку-ниту повише, туку точно 82 гигабајти меморија (неговиот колку меморија има, 8 гига??? :pos2:)!!!!!! Па тоа луѓе го нема ни во немачка!!!!

Еве фотографија од него

332_Slika_1.jpg

Иако изгледа прилично голем, ќе ви докажам дека воопшто не е така и дека совршено мал е ајфоунов. Гледајте како ми спие во рака

345_Slika_2.jpg

Потребно за и вие да си направите ваков iPhone ви е:
1 iPod
1 бежичен телефон кој не го користите
1 тврд диск, што поголем тоа подобро. Мојот е во од 80 гигабајти.
1 ластиче

Чекам ваши мислења!

Маде десно маде ин Мацедониа.
:pos2::pos2::pos2:

:ija:како ли само ти истекна ова:bravo:

И јас направив еден ајфоун:).
Има DVI, VGA и TV-Out, Web Camera(360 степени се врти), HDD 40 GB, како додатна опрема за купувачите има блиц, 3.5 mm аудио џек, слушалки, звучник...
879_custom_iPhone_1_.jpg

518_custom_iPhone_2_.jpg

585_custom_iPhone.jpg

819_custom_iPhone_3_.jpg

и ај да си го исполнам ветувањето

Ај ем праудли презентинг ту ју ајТелефон 6Г (со акцент на второто е)

pict0006oc7.jpg

pict0007rt6.jpg

pict0008zo7.jpg

фитуринг:
iKnife
iSight
iCD/RW
iQuart M-410
Full QWERTY Keyboard
iCool кулер
iУпаљач

и ај да си го исполнам ветувањето

Ај ем праудли презентинг ту ју ајТелефон 6Г (со акцент на второто е)

фитуринг:
iKnife
iSight
iCD/RW
iQuart M-410
Full QWERTY Keyboard
iCool кулер
iУпаљач

WTF ? :vozbud: (Тоа заокруженото):pos:

2iitr87.jpg

Или дел од приборот е тоа ? :pos:

torrent и martin, не се заебавајте со озбилна тема. Од кај ќр ајфоун кога немате ништо од епл во составот? јас имав iPod+Phone=iPhone.

torrent и martin, не се заебавајте со озбилна тема. Од кај ќр ајфоун кога немате ништо од епл во составот? јас имав iPod+Phone=iPhone.

Добро де како што има и имитации на iphone и најмногу кинезиве се наполнија пари од овие телефони, така принцу има и имитации на твојот iphone 3ka.
Ама џабе им е еден е iphone by Princ :icon_lol:

Јас сакам специјално издание за мене во црно-црвена нијанса. Ќе почекам до есента кога ќе излезе во продажба, таман некој денар да соберам:)

WTF ? :vozbud: (Тоа заокруженото):pos:

2iitr87.jpg

Или дел од приборот е тоа ? :pos:

тоа е братми работа нешто а не би можело да се додаде на ајфонов

принц, има ајпод клон на сликата, да не треба ајмекон да го закачам па немам толкав ластик побогу (ајмекот е од оние со црт екран старите г3)

btw и давта шо се заебаваме со озбиолнава тема се викаме мартин.

Ова е невидено!!! Али многу смешно, имам ајфоун и ова е исто по квалитет

Имам само да кажам: :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Narodov stvarno nema rabota i so toa si go olesnuva zivotot...ili poarno receno nema kaj da si popravi iPOD4eto pa ajde da go razmontirame

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom