ke probas ke vidis sto ke te ubeduvam sega? :lol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ke probas ke vidis sto ke te ubeduvam sega? :lol:
Аааа... Значи PES 2011 била наменета за 120 Hz монитори... Не ми текна на ова, ама добра тактика имале Конами, дефинитивноna 120 hz slikata e mnogu potecna, poziva i gameplayot e mnogu mnogu pointeresen
Пробај да ставиш делукс на конфигурација како неговата и ќе видиш што ќе се случи. Второ, Делукс и CM Silent Pro/Corsair не се споредуваат. Едните користат ефитини материјали, кондензатори и се наменети за ентри левел и офис машини, другите користат квалитетни делови и се контролирани. Да не ја уништуваме темата, ако сакаш ќе дискутираме во темата за напојувања.
Епа тоа напојување што го има е сосема доволно. GlacialTech 550W, колку што гледам по интернетов има два вода од 12V секој со максимална јачина од 18А.
12V*18A=216W, a Radeon 6850 колку што гледам троши негде 130W. На тој вод му останува 86 W.
Таа е математиката. Едниот вод за процесорот(q6600=105W), другиот за графичката, останатото за останатото, матична, хард и сл.
Иам на компјутеров следно напојување.
-----------------------------------------------------------V2 P4
---------------------------------------------------MODEL:550V
------------------CODEGEN 550W ATX 12V-----------------
AC input | 115/230VAC | 10A/6.3A | 50/60Hz |
----------------------------------------------------------------------- |---------------------------------------------------------------------------------------
--------- | +3.3V | +5V | +12V(1) | +12V(2) | -5V | -12V | +5VSB |
DC Output | 30A | 40A | 16A | 18A | 0.5A| 0.8A | 2A |
| 235W Max. | 264W Max | 9.6W Max. | 10V |
550W
Откако ќе го постирам испаѓа лошо пратено, не сака како што се обидував да го напишам тука. Мислам ќе разберете шо како.
Вака ми е напишано на него, и ме интересира какво е? Добро или лошо? Реална моќност колкава има и така.
Пробав да го сликам, ама сликата испадна лоша па морав вака.
za prosecna konf. e OK poso pretpostavuvam deka e nekolku godini staro taka?
пошто гледам ги фалите корсаир напојувањата од СЕТ
да прашам дали ова првото од 400 вати е добро? (само не знам дали се реални и не гледам да пиши 80+) значи ќе земам послаба конф. а планирав да земам поевтино напојување - од 2000 ден т.е ова кој е подобар избор
значи ВГА нема да земам туку ќе барам матична со вградена ВГА па потаму ќе земам некоја салам ВГА
па и појак процесор
Corsair-от, без многу мислење.
велиш да го земам?
оти јас си помислив да не е како серијата од кулер мастер екстрим и ге икс оти е најевтин па да не не чини
а тие 400 вати реални се?
ОК ко велиш така