Најубава кола која што ја видов денес...

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.592
Навистина ми се бендиса...

bmw-m5.jpg

Некако 5ките отсекогаш ми се бендисувале, дури би бил задоволен и со оние од пред 1995 година. Кога ќе помине некоја зачувана а стара петка се` уште успева да ми го привлече вниманието. Секоја чест на оној што ќе дизајнира поубава петка од оваа сегашната. Се плашам дека ќе се повтори случајот како со новата седмица.

Мене новата седмица ненормално многу ми се допаѓа.
А, да... новата 5ка е во тој фазон, ја следи 7мицата.

Неам ја пари за овакво нешто...
А Lease или кредит овдека е = на лихва....

ова е м5, вакви ептен ретко се гледаат

Бандажите, предниот браник и праговите :helou:
може да е и обична серија 5, а да има м пакет, затоа најлесно се познава по решетката веднаш зад предното тркало, тоа го имаат само М серијата

може да е и обична серија 5, а да има м пакет, затоа најлесно се познава по решетката веднаш зад предното тркало, тоа го имаат само М серијата

по обичај гледам си фантазирате.....ко да сте у Влада...:) од пред некој ден се распрашувам кога ќе почне да ги има наоколу да се купат....

lifan-320-mini-7-468x350.jpg

lifan-320-mini-5-468x312.jpg

lifan-320-mini-3-468x314.jpg

jа продават у Кина за $7,153 крајна цена.............ептен добра копија на скапиот оригинал...:)

по обичај гледам си фантазирате...

A што имаш ти против фантазирањето? :smir:

Имам еден другар ми вели оваа подоле била најубавата кола што ја видел. Мене да бидам искрен, ич не ми се бендисува.

2008_maserati_granturismo_front.jpg

по обичај гледам си фантазирате.....ко да сте у Влада...:) од пред некој ден се распрашувам кога ќе почне да ги има наоколу да се купат....

lifan-320-mini-7-468x350.jpg

lifan-320-mini-5-468x312.jpg

lifan-320-mini-3-468x314.jpg

jа продават у Кина за $7,153 крајна цена.............ептен добра копија на скапиот оригинал...:)
aма никогаш толку добра како оригиналот...

2005-Mini-Cooper-Works-FA-1600x1200.jpg

a ја би сакал едно
800px-63AustinCooperS.JPG

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom