Најубава форумџика за 2014 [ГЛАСАЊЕ]

И фрлив мерак на?

• Вкупно гласачи
    367
  • Гласањето е завршено на .
Пошто има муабети за местење..што добива победникот ? Пошто еве на други натпревар има награди па има причина зошто некој би местел..а тука ? За лајкови се мести или ?

Пошто има муабети за местење..што добива победникот ? Пошто еве на други натпревар има награди па има причина зошто некој би местел..а тука ? За лајкови се мести или ?

Кајгана, местиш избори за да добиеш никаква награда
where amazing happens

Кајгана, местиш избори за да добиеш никаква награда
where amazing happens
Да те имаше тебе со нашминканиов аватар за тебе ќе гласав жими се :D

Бебуш ќе победела, ха! - Олимпија.

giphy.gif

втора шанса! сеа можеш да гласаш за мене :pipi:

Гласав пред да видам се од темава душо :D. Се истепав да гласам зошто отворија трета рунда (непотребно!) па викам дај да бидам хуман, #pravdazabebush трет круг да победи. Ј аминираат веќе два пати од управа.

Ќе те частам една фотосесија кога ќе се видиме ја и ти за возврат ;).

Што е ова ресетирање гласови, ја мислев ова е сериозна работа :Кезец:

Можеби некоја од кандидатките пресериозно ја сфатиле работава па ради тоа ресетирање :D. Една води или личи дека ќе тепа, друга не и се свиѓа тоа и ... натпреваров стана политички :D

Можеби некоја од кандидатките пресериозно ја сфатиле работава па ради тоа ресетирање :D. Една води или личи дека ќе тепа, друга не и се свиѓа тоа и ... натпреваров стана политички :D
Ќе има кубење на коси :duel:

Doznavte deka Foksi ima dechko i sea site glasate za bebush.
@bebush ќе идеш на собиранка? :sneaky:

Ако доаѓа ја ќе поминам од страна да изманијачам малце :misticen:

Како официјален spokesperson за @bebush, морам да напоменам дека до 30 Декември се оградува од било какви коментари кои можат да бидат земени против неа или избришани комплет од евиденција поради лични агенди на повисоки и помоќни инстанци од неа. Затоа, кој е заинтересиран за потенцијалното присуство на bebush на предновогодишниот форумски собир на 27ми месецов, нека ми пише мене па ќе бидете информирани подетално.

Примам пораки само од машки. Повторувам, само машки :zloo:.

Гласав за Биг Кис, ние гастербајтерите си се подджуваме :))) Да знаев дека е тенка разликата помеѓу Бебуш и второпласираната ќе гласав за Бебуш ;)

Првиот пат и јас гласав за неа. Браво за вкусот (на страна што сте и двајцата гастербајтерс) :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom