Најубав мајонез?

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
Локација
Наше Скопје
Кој е најубав мајонез според вас?

за мене најубав мајноез е TOMMY

thomy_large.jpg

Искрено нејадам мајонез..Едноставно ми се гади..

не јадам мајонез...али како што гледам таткоми...и сестрами што јадат изгледа hellman's е најдобар:XD:

НАјубав мајонез Витанез мајонез и оној од Хедис заборавив како се вика.

Оној од Седмица, како и да се вика. Мислам дека некој на форумов кажа нешто во стил Екстра деликатес, ама кој ќе го знае. Тој мајонез е [триточки].

Оној од Седмица, како и да се вика. Мислам дека некој на форумов кажа нешто во стил Екстра деликатес, ама кој ќе го знае. Тој мајонез е [триточки].

сите го спомнуваат тој мајонез јас еднаш јадев таму од тој ама не ми беше вкусен како пена беше, многу густ и тужен...

од седмица тој....не знам како се вика.
Мајонезот во седмица сами го прават не го купуваат!И затоа толку е вкусен и има гужва кога и да отидеш.
А најубав мајонез мене ми е хелманс.

Хелманс...најубаав е на светот!
Од колинска!

Хелманс и Томи.

Не знам дали сте приметиле дека во последно време Хелманс го расипаа ептен.:vozbud:Пред некое време јадев Томи и мислам дека е 100 пати подобар од Хелманс.

Дефинитивно најубав мајонез е оној на 7ца :wink:. А од оние што може да ги купат "обичните смртници" и Хелманз и Томи и Витанез ми се исти, па го купувам кој ми дојде при рака (ама у последно време го избегавам Томи пошто бајаги го поскапија, 50 денари е поскап од другите).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom