Најубав мајонез?

јадам многу мајонез, секојдневно го употребувам најзакон ми е томи добара е и хелманс и полиммарк

Оној од Седмица, како и да се вика. Мислам дека некој на форумов кажа нешто во стил Екстра деликатес, ама кој ќе го знае. Тој мајонез е [триточки].

Јас го спомнав да.. во темата за 7ца сендвичарата мислам дека беше.. :)

мајонезот се вика ДЕЛИКАТЕС ЕКСТРА, штета го нема по локалниве маркети и продавници али затоа го има на Кванташки пазар во тоа хангарите,увек си купувам по 2 тегли кога и да идам, да можев повише ќе си земав али рок имаат на траење.. јебига.. мајонезот е предобар.. јебеш хелманс, томи и слични.. овој е врв!

хахаха мислам дека на темава треба да се стави анкета :
1. Седмина
2. томи
3. хелманс... и така натаму

според мене седмица ми е на прво место иако неможеш да купиш само мајонез... а од другиве.. томи

Ако е толку убав мајонезот од седмица зашто не извадат еден мајонез што ќе се вика СЕДМИЦА?

Ако е толку убав мајонезот од седмица зашто не извадат еден мајонез што ќе се вика СЕДМИЦА?
E глеаш дека можеш да бидеш паметен кога сакаш! :)
шала...

иначе...ствааааарно јака идеа...ама главната дел при отварање на нов бизнис т.е. анализа на пазарот, го скокаат нашиве фирми...кој им е крив...

E глеаш дека можеш да бидеш паметен кога сакаш! :)
шала...

иначе...ствааааарно јака идеа...ама главната дел при отварање на нов бизнис т.е. анализа на пазарот, го скокаат нашиве фирми...кој им е крив...
Па со кој се дружиш таков си.Во таа чест ќе ти пуштам предлог за пријателство:kez:
Им текнало ама сигурно има некоја причина,што сигурно не би ни ја кажале.Ако се свесни за популарноста на нивниот мајонез зашто не би пробале.

хелманс...најубав од сите :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom