Најтажна сцена

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ајде да видиме и најтажни сцени во игрите...
Без разлика дали се тоа во анимациите пред да почне играта или во самата игра :)

Да кршам мраз ја- во Splinter Cell Double Agent кога треба да го убијам Ламберт :(((((

splintercell4_screen4.jpg

На кантер кога му дадов нож на Хорор :((((

knife.jpg

Final Fantasy 7 - Оние 2-3 минути на крајот на првиот диск кога во CG фимче Сефирчо и стега меч у груди на Аерис. И тука одма крокодилски солзи (а навијање од моја страна, види ник) :D

Epa porano tapev glava so igrici dosta.Ama sepak mozam da odvojam tazna scena.Hmm.Pa vo Max Payne i kecot i dvojkata ima dosta zalni sceni.Ama na dvojkata koga ke ja sredat taa Mona (taka mislam deka bese).E toa e zalno.Do pred toa igras so nea i posle ti ja ubivaat pred tvoi oci.:nesum:.Gnarly.Ama zivot e toa.Aj da ne tapam dosta e :) :helou:

da i bebeto go ubivaat(za max payne).Abe macc kako vaka nozov???Mojt da se naprajt ili phptoshop?

hehe mozda ne e tazna ali e za placanje se vencavne
hehe toa od knighot online jas bev u 100 love is on air event winner pa dobiv vencavka pa poslem toa ja odnesov na 1 mesto i :smir:

хехе.Кај ја најде сликава?

Не е тешко.Пишуваш на Google- Cs knife kills

najtazna scena mi bila od igrata Call Of Cthulhu-Dark Corners of the Earth. Koga ce mu padne na eden policaec karpa na glava. Ja se zgaziv od smeenje :pos:

На Soldier of fortune 1 кога тој гадот Германецот ќе го убие Hawk а ти беспомошно гледаш и ништо не можеш да направиш.

Во Neverwinter Nights, кога Lady Ariberth ќе сврти се сврте против градот и ќе мораш да се тепаш со неа. Уф....колку мака ми било тогаш...немате појма! :kesa:

на The Chronnicles of Riddick 100 pati te fakat dodeka da ja mines igrata,dodeka izbegas od taj zatvor

Најтазно ми било на Medal Of Honor незнам која, али играм ја, и еден од мојата чета застанал до мене а мене ме рокаат нема кај да бегам и го пукам овој од моја и му лета шлемот и го убиваат, ама ја се исцедиф од смеење :D

najtazna scena koga arthas ke go ubie tatko mu na w3 campigna :p

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom