Најтажна сцена

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Tomb Raider: Angel Of Darkness кога Куртис е прободен од Боaз и кога Лара на крајот го наоѓа само неговото оружје.....и крв :(:(:(

Pa Cod 4 na krajot. Koga pri odbrana na mene mi go zastreluvaat mojot prijatel vojnik Crnec. :pos2: Posle toa, koga mojot kapetan paja vo besoznanije i eden rusin se maci da go uzivee ama niso :toe: . Zakon scena spora efektivna i taka.... :pos2:
:tapp: :tapp:

Slika od pokojniot general
callofduty4.jpg
:salut:
Да кога ги убиваат тие генералите.Ама закаев си знае после тоа шо му следеше кога Прајс ми дади пиштол.Три у градите и три у главата.Леле после тоа три дена ми беше жалза моите генерали.

Најтажно е кога играш некоја мисија и на сред мисија ќе те избаци и ќе ти каже Don't Send ... Таа ми е најтажна сцена ... Имам и уште една а тоа е кога ќе ја превртам играта и ми пишува The End :) ...

:pos2: Закон :pos2:
Јас па тогаш сум нај убиствен, нај изнервиран.

Кога умира Alister во Tomb Raider: Underworld
Недостига ми неговото дрндорење во играта
Видео:

Најтажна сцена до сега ми беше на Tomb Raider 4ката кога наводно Лара умира во пирамидите али ми беше тажно се до 6ката кога излезе и кога се дознава дека Лара е сеуште жива и е во Лондон спремна за нови авантури. :)

Мојата најтажна сцена ми е кога ќе примам гол во фифа,инаку на call of duty 4 ќе го убијат генералот

Најтажна сцена до сега ми беше на Tomb Raider 4ката кога наводно Лара умира во пирамидите али ми беше тажно се до 6ката кога излезе и кога се дознава дека Лара е сеуште жива и е во Лондон спремна за нови авантури. :)

и мене ми е тажна таа сцена...исто и во Angel Of Darkness кога Екхард го убива Werner Van Croy во неговиот стан во присуство на Лара :(

После последната мисија на Mafia(видеото) кога ќе го убијаат Tommy.

Hmm.Najtazna scena mi e od TFT posledna kampajna koga umira illidan

кога играм некоја стратегија 2 саата и на крај да изгубиш и ѓабе си ја играл:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom