Најтажна сцена

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Моментално ја играм Мафија...има една мисија каде што бегаш од полицијата низ кровови...и се најдов на кров од црква..(кај камбаната)
и слегнувам на долу и отварам вратата во црквата и гледам како на починат човек му пеат...:nesum:
А јас треба да ги истепам сите внатре...за да ја поминам мисијата (односно да излезам од црквата) бидејќи сите внатре (пријателите на починатиот) се мафиозо :)

А бељата да биде уште поголема, ти си го утепал тој човек што му пеат на некоја претходна мисија :pos2: (ако се сеќавам добро, зашто ја играв Мафиа во осмо одделение)

Call Of Duty 4 - последната сцена каде го убиваат Captain Pricе и Gaz, а ти лежиш ко беспомошно теле.

Не ми текнува од постари игри. Нешто од последните што ги играв во World in Conflict, тој ропакот командир или началник што и да е заради кого умреа миљон луѓе, ко ке се жртвува за Америка со неговата чета, зашто сфати дека усра прилично доста битки предтоа.

И од Half Life 2 кога Alyx од позади грб ке ја прободе што и да беше тој роботот, а ти седиш затрупан и неможеш да мрднеш. Каква игра!!!

440ep2hunteralyx_1192071333.jpg

А бељата да биде уште поголема, ти си го утепал тој човек што му пеат на некоја претходна мисија :pos2: (ако се сеќавам добро, зашто ја играв Мафиа во осмо одделение)

И да знаеш дека се сеќаваш...заборавив тоа да го спомнам :)

И од Half Life 2 кога Alyx од позади грб ке ја прободе што и да беше тој роботот, а ти седиш затрупан и неможеш да мрднеш.

440ep2hunteralyx_1192071333.jpg

Таа, и последната сцена од Episode Two, кога ќе загине Eli, таткото на Alyx. И тажна е, и нервира - таман ќе се откриеше нешто за G-Man, и.. кврц.

Гижо напиша:
Каква игра!!!
Indeed.. најдобриот интерактивен филм некогаш направен :)

Call Of Duty 4 - последната сцена каде го убиваат Captain Pricе и Gaz, а ти лежиш ко беспомошно теле.

ej да бе ... како не ми текна , секогаш се ежам на таа сцена

abe na septera core ili taka nekako ( pred 3-4 god ja igra pa zabravi kako se vikase ) so glavnite likovi ke igras edno 4-5 dena celo vreme bez da stanuvas od pc ,pa posle ke doe eden partal ke zastane do tebe ke se raspuka i site ke umrat... i posle idese mi se da skapam i pc i igra i cela kuka ( a inace ke ti doe kako wow igra kacuvas lvl posle itemi si zbiras magii pojacuvas itn. )

abe na septera core ili taka nekako ( pred 3-4 god ja igra pa zabravi kako se vikase ) so glavnite likovi ke igras edno 4-5 dena celo vreme bez da stanuvas od pc ,pa posle ke doe eden partal ke zastane do tebe ke se raspuka i site ke umrat... i posle idese mi se da skapam i pc i igra i cela kuka ( a inace ke ti doe kako wow igra kacuvas lvl posle itemi si zbiras magii pojacuvas itn. )

У превод - RPG

Леле убаво ви текна на Мафиа. Ќе ја симнам за да ја играм повторно.

Крајот на GTA 4.
Намерно (прилично дрско и педерско) направено за да ви биде уште покриво.
Пред крајот,сте на крстопат,дали одмазда или пари.

Ако го послушате вашиот братучед,Роман,и земете пари,тогаш него го убиваат на неговата сопствена свадба.
Ако ја послушате Кејт,и се одмаздите,потоа она е убие заради освета од мафијашкиот шеф.

Кого и да послушате,тој умира.
Сепак,одличен крај е,нетипичен за претходните "хепи-ендови" на GTA серијалот.

gta-4.jpg

Почетокот на COD4 кога ќе го егзекутираат Ал-Фулани+по пат има неколку егзекуции на цивили и престрелки меѓу цивилите и терористите(погодете кој победува)и на крај кога ќе го упуцаат Фулани...
006.jpg
call_of_duty_4_002_full.jpg

Последен бос у Tempest Keep, Kaеl кога ке ти ги изеде живците. Ти оди да вреснеш од плачење а не пак да тагуваш.

Крајот на Мафиа. Си вадиш тревата у дворот, кога доаѓаат двајца мафиози и викаат: A message from Salieri и БАМ со двоцевката :cry::tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom