Најстрашен филм што го имате гледано

• Креатор на темата Креатор на темата Mikiyo San
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
27 март 2009
Мислења
1.051
Поени од реакции
112
Значи темава ја отворам за да си кажиме сите кој филм ви внесил страв..ако има ваква тема слободно нека оди во канта ова...и образложете зошто..и најстрашен момент...
Пр..Мене ми е прстенот..филмоф е држ ме мајко се испострав...кога самара излегува...ајт вие сте на ред...!

Па...гледам хорори од 6 години. Тогаш кога бев мал најстрашен филм ми беше леприкон. Тоа малото ѕверче шо ги јадеше сите и на крај го утепаа со детелинка со 4 листа :) 10 години подоцна коа го гледав пак се утепав од смеење...ама у детството се серев.
Сакам хорори...и не ме фаќа страв. Ама морам да признаам се имам сецкано на Вештерката од Блер, Пророштвата на Човекот Молец и Егзорцизмот на Емили Роуз.

The Exorcism of Emily Rose scared the shitt out of me.....

Абе има мнооогу филмови хорор ама кои се чисто комедија...на пример Чаки...филмоф е лудило уште сакам да го глеам се скапаф смеење..посебно за еден чоек го гледа чаки од купатило и вика..ц ц кукава е*а пи*ки..:pos2::pos2::pos2:а и онај AND THE HILS HAVE EYES го праеле хорор а он излегол како комедија..оние деформисанине шетаа низ пустина и јада луѓе...абе не се плашам сеа мноогу ама има стварно јаки хорори..и мајкл мајеср ми беше убаф...и тексашки масакар доколку петок 13 најглуп..
ај поз

го неам гледано ехорцисм оф емили роуз..че го најдам мора да го гледам

Кога го гледав Прстенот (американската верзија) за прв пат во кино пред 7-8 години, после тоа не сум спиел мирно цела недела.

The Amityville Horror морам да признам овој филм првиот пат не го догледав до крај веќе за пола саат го исклучив има некој сцени у пм не сум спиел цела ноќ :)

Значи темава ја отворам за да си кажиме сите кој филм ви внесил страв..ако има ваква тема слободно нека оди во канта ова...и образложете зошто..и најстрашен момент...
Пр..Мене ми е прстенот..филмоф е држ ме мајко се испострав...кога самара излегува...ајт вие сте на ред...!
И мене ми е прстенот. =))

Најстрашен Егзорцизмот на Емили Роуз и то заради еден факт. Based on the true story of Anneliese Michel. Го гледав пред некоја година за коледе во друштво. После ко требаше да бегам за дома кај 4-5 сабајле, таков страв ме фати шо на секое шушкање трчав по 100 метри :)
Инаку општо не ме плашат многу и зато не ги ни гледам толку.

А и една шпанска серија ме има плашено ко помал. Reina de corazones мислам се викаше, неможев ко мал рает да заспијам, од тогаш не гледам шпански:icon_bigg

Најинтересни уште од детството ми се Halloween филовите... :) Од памет ме вадеше Мајкл Маерс кога ќе се избацеше од некаде со таа белата маска грр :pos2:
The Amityville Horror е стварно добар, исто и The Exorcism of Emily Rose, The Exorcist... Имам гледано мал милион други, само ме мрзи да мислам сега.
А типичен пример за не-хорор ми е SAW. Нема друга функција освен да те згади.

The Amityville Horror морам да признам овој филм првиот пат не го догледав до крај веќе за пола саат го исклучив има некој сцени у пм не сум спиел цела ноќ :)

Се согласувам,ептен страшен хорор,да те полазат морници,уште се тресам кога ке помислам на сцените...

The Exorcism of Emily Rose scared the shitt out of me.....

Тапа ми беше, го гледав во 3am. Teмно, сам. Ништо.

Онака rec ми беше kewl и Ring I оти на платно го гледав, со хистерични девојки обиколен. :D:D

Тапа ми беше, го гледав во 3am. Teмно, сам. Ништо.

Онака rec ми беше kewl и Ring I оти на платно го гледав, со хистерични девојки обиколен. :D:D
хахахаха...ц ц па шо не ги зашлака бре...амитвил хорор не ми беше премногу страшен ама..пак има некој хорори..доколку пила не е страшен ама па има порака...Поз

Најстрашни хорор филмови,хмм....има многу но за мене онака ми останаа у секавање серијалот со Фреди Кругер,потоа Хоророт во Амитивил и Егзорцизмот на Емили Роуз(правени според вистински настани)и на крај Прстенот.

Егзорцизмот на Емили Роуз не ми е страшен,само сцените се језиви,кога вриска кога ке и прават егзорцизам.
Фреди Кругер ми остана и ке ми остане засекогаш во секавање,најубав и најстрашен хорор серијал според мене.
Хоророт во Амитивил,многу убаво филмче,малце ме плаши со девојчето кога се избацува наеднаш во неколку сцени.
Прстенот.....Самараааа!!!!!!

хоророт од амитивили дефинитивно .. а малце и прстенот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom