Најстрашен филм што го имате гледано

• Креатор на темата Креатор на темата Mikiyo San
  • Време на започнување Време на започнување
Sega ja gledam temava i citam.....Pa na nekoj filmoj od iminjata se uplasiv.Btw koga procitav pila se posrav(na komsite mu imat drvata dojdeno):toe:

missed call. mnogu interesn mi bese. i poveke sakam nekoj ako imat so se bazirani na vistinski prikazni a ne nekoj so se nevozmozni, ne mi se interesni ni strasni tie

секој изгледан хорор серијал има свои примеси на "страшен"...еве јас кои ги издвојувам како хорор страшни класици:)
-A nightmare At Elm str.(freddy krueger)
-friday the 13th (jason Voorhees)
-Child's play (chucky)
-saw (jigsaw)-не е толку страшен,колку што се менуваат кадрите брзо некад,и се доаѓа изненадно,и рефлексно те уплашува...Тапа е во споредба со класициве

-Чаки првпат кога го гледав како многу мал,беше ептен ептен страшно.тематиката е супер...кукла убива се и свашта:)

Да се надоврзам...од Чаки ич не ми е страв..баш ми е онака кул филмон,..ептен е јак..за сите делови велам..
Позз

Најмногу сум се исплашил од филмот"Пила", само незнам кој дел беше.

Хорори гледам од 4 години.И немам страв од ниеден ама ниеден хорор.Ама ми беше страв од оној филмот „Маска“ со Џим Кери или кој беше.:kesa:

Најмногу сум се исплашил од филмот"Пила", само незнам кој дел беше.
кога ја фрлија наркоманката во користените игли и шприцеви да го бара клучот...цела кога се набоцка...ужас:tv:

кога ја фрлија наркоманката во користените игли и шприцеви да го бара клучот...цела кога се набоцка...ужас:tv:
Иначе таа Аманда мислам се викаше...а он мн јак шо се праеше..истиот дел..а сите тие во ист затвор беа така.. а од тој најмалио таткому ги затворил и тој нинџата јак шо се праеше ги бркаше Аманда и малиот за да изблега т.е бројот на нивниот врат да го види..:pos2::pos2::pos2::pos2:

добра тематика,ама не е класичен хорор...:helou:
би го стаил у ист кош со д-р ханибал лектер...

The Mist - многу мрзам тишина а поготово тие измутираните инсекти не беа за гледање

а вечерта се враќав со еден другар у 3 саат низ тоа шумата у Петар Поп Арсов основното кај што нема ниедна сијалица на километар од него така да можете да замислите

За жал....ниту еден филм не ме исплашил...:toe: ниту малку...ич! А баш сакам да знам како е да се плашиш на хорори.

Хаха, тоа значи дека се плашиш од мене.Ајде не се секирај , ќе те прерипам :pos2:
Инаку , страшен филм нема , се е до самата психа на човекот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom