Најсреќен ден?

• Креатор на темата Креатор на темата ViRuS
  • Време на започнување Време на започнување
10 Јуни...:pos2:
19 Август.Тогаш ми е роденден,а и овој претходниов беше роденден за паметење,па така...засега е овој ден.

па едне од најсрекните денови ми беше минатиот роденден каде си поминав многу многу убаво целиот ден и целата ноќ.овој ден ке го паметам засекогаш :vozbud:

17ти Април 2006...многу ме исполни тој ден...убав ми беше целиот...башка тоа 18ка заокружив...закон
25ти Мај 2006...во тие моменти ми беше еден од полошите ама сеа сфаќам дека да не беше тој ден...ништо од среќава сега
Сеа на тие ми текнува...а иначе имало ептен среќни...кога сме дремеле по цели денови на свирки во парк...кога се случувале убави ствари...и тако даље:party3:

Денешен ден најсрекен до денес ми се чини .. . се ми е како шо треба .. и у школо и надовр ..

najsrecen den mi e 10.10.1991 posto togas sum se rodil.

Ima mnogu ama koga ke razmislam kolku sto mi teknuva bi go izdvoila 2 mart 2007 koga doznav deka sum megu prvite 20 na konkursot... 18 januari 2007 koga zapoznav nekogo... i 23.06.1996 koga se rodi brat miiiiiii

Najsrecen den koga prv pat mi donesoja kompjuter. nekade vo 1997 god

"Оние" денови коа се смеам ко напафкана без никаква посебна причина и не можам да запрам дефинитивно ми се најсреќни.....

- 29 februar koga se rodi moeto najslatko i najomileno vnuce(sestra mi stana majka)
- 6 mart koga ja zapoznav ljubovta na mojot zivot

15.10.2000 се роди смотаниов мој братto e to

Мене нешто слично како Martin$...на 13 Октомври петок беше..ама најдобар петок у живот..го осетиив чуството кое го сакав толку многу време по кое као мечтаев 2 години и на крајот се оствари..а како уште посреќно не бев ја таа што се обидуваше..:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom