Најсреќен ден?

• Креатор на темата Креатор на темата ViRuS
  • Време на започнување Време на започнување
Е неам најсреќен ден мамата....

Или ми се чини дека имам:)

25.07.2006, вчера...

Иако се надевам дека нема да остане тој ден мој најсреќен, туку најсреќен ќе ми е некој следен ден од оваа недела, пошо очекувам нешто важно:)

среќен ден ми е денот кога го запознав него:wub:....од тој ден ,секој нареден е среќен:pipi:

04.12.89 denot koga go zemav prviot zdiv,nisto ne e posrekjno od toa...barem ne bilo do sega :)

Е незнам што дата беше, ама кога една многу важна личност ми кажа нешто многу убаво, една убава вечер покрај езеро...

Koga mi go donesoa prviot kompjuktor (kako sto ljubese mojot profesor po filozofija da kaze) pred 6 godini. Dva dena ne izlegov od soba posto molev cela godina da mi kupat

најсреќен хммм.... има многу среќни моменти ама сепак не би ги нарекол тие денови за најсреќни....ќе почекам:zlo:

27 октомври 2005, многу пати го имам споменувано денов, првиот и единствениот НАЈУБАВ ден на светот!

vcera!17.08.2006 mojot roide3nden naj naj naj naj sreken den i rodenden!!
saka pak!sakam da se vrati...

Знаете што заклучив деновиве? Дека секоја среда ми е среќен ден мхмхмхмх...

А некоја дата посебно?Епа иам пишувано пост за тоа:baeh:

7 јули......а зашо не ви кажувам:wub:

13.08.2003-никогаш нема да го заборавам денов!

Najsreken den mi bese na 18.08.2006 a voedno i najtezok den t.e. najlos i najsreken

Денешниов ми е најсреќен:zlo: :music3:

Срекен како lucky, убедливо денес зашто во ист ден добив 2 карти за Sound Wave. А среќен како happiness, не знам, најверојатно 19.07.2006, кога тргнав на одморот од соништата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom