Најсреќен ден?

• Креатор на темата Креатор на темата ViRuS
  • Време на започнување Време на започнување
Nekoj mi gi ukrade apostolkite vcera na voen bazen

Srekni denovi imam mnogu ama vcera imav eden nesreken.
Bev na bazen i nekoj mi gi zdiplil apostolkite...i taka jas bos izlegov nadvor od bazenov i go cekav Ivan da mi donese papuci...na toj sto gi ukral,nazdravje neka mu se...ccccccccc.Bog da cuva od takvi seljacista.Ajt so zdravje

Pa valjda 17 februari, 21 mart i 2-3 juli 2006...

Најсреќен ден е еден 15-ти ден од месец јули,мноооогуууу одамна. Дознав што значи љубов на прв поглед.:pipi:

Мојот најсреќен ден е... хмммммм, да речеме 25.мај 2007. Па да видиме а?

Мене ми е најсреќен ден 25 јуни 2006 година кога заминав за лондон на одмор.Тој ден ми беше нешто посебно ми се оствари една од моите желбички и тој ден ке го памтам вечно

Ne mozam da izdvojam nekoj sto mi bil taka posebno sreken. Izgleda doprva treba da dojde
bk.gif

Па и кај мене најсреќниот ден уште не дошол :helou:

sum imal poveke srekni denovi vo 20 godisnafa kariera.. sea malku e sebicno da izdvojam eden :) od niv...ali ke se obidam
beshe denot.. koga si kupiv kopa4ki od 12 000 iljadi denari :))
moram da priznaam vredea tie pari da se dadat za kopa4ki :)

Најсреќен ден... Тоа ќе биде ден кога ќе се разбудам ќе погледнам една личност и на лицето ќе имам насмевка, ден кога сонцето ќе пече а јас ќе знам дека имам некој покрај мене. Таков ден сега за сега неам ама ај идат и боље денови. Иначе 13.12.1988 е најсреќниот ден за мене тогаш сум се родил

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom