Најсмешна смс порака која некогаш сте ја добиле

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
Бројот кој го баравте е достапен.

сега за нова год.
ми честита некој, тел го гледам појма немам чив е
и ја од култура, фала, за многу год и на тебе. П.С. а кој е таму?
НЕ ЗНАМ ми се враќа нов смс. .......
ми стана јасно кој е, ама многу смешно ми дојде НЕ ЗНАМ :pos:

Му писувам на еден мој другар ......... Абе кај си .... тој ми одговара (зборот на наш диалект ) .... Тука (овде) сам (сум)

Наутро станувам пред да одам на школо,ми стигнува СМС
Аоо,черепот ме боли,шо ке јадеме денес? Ај нешто КОТРОБАНЏИСКИ,ја ке зеам ајвар само да се иссерам и таман тргнувам.Чекај ме во тројката :P

PurplePuma Мене ми текна на темава откако во мобилен си пронајдов порака која малце е постара, инаку фала :pipi: што ме потсети да го побарам стариот мобилен каде што сигурно имам доста вакви слични порака како твоите :D ама тој типот кој бил заљубен во тебе и ромео не му бил рамен :pos:

Порано, со кредитите ...
Javimise nemam kredit

За споредба 6 ден. порака, и 2,5 минута во истата мрежа :icon_lol:

И пред некое време некој го промаши бројот:

Lenka zosto ne mi krevas mi ne dostigas

Порано, со кредитите ...
Javimise nemam kredit

За споредба 6 ден. порака, и 2,5 минута во истата мрежа :icon_lol:

И пред некое време некој го промаши бројот:

Lenka zosto ne mi krevas mi ne dostigas

Брат, не заебавај, порано минута беше 9-10 денари, зависи која мрежа, да не збрам за вртење во друга мрежа. Па ако ти текнува имаше и тарифи, дневна-ноќна. Стигаше и до 18 денари по минута.

Не се праќаа пораки за џабе :) :ROFLMAO:

Мојот број е за бројка различен од некој доктор од Систина и во последно време само ми се јавуваат или ми стигаат смс-и за да закажат контроли :tapp:

Еве една:

Doktore ke dojdeme vo sreda a ako ve nema ke ve pocekame ke ideme do Hubo pozdrav

Не е нешто посебно ама доволно за да извади едно лееееее -.- од тебе у 7 сабајле :pos:

Мојот број е за бројка различен од некој доктор од Систина и во последно време само ми се јавуваат или ми стигаат смс-и за да закажат контроли :tapp:

Еве една:

Doktore ke dojdeme vo sreda a ako ve nema ke ve pocekame ke ideme do Hubo pozdrav

Не е нешто посебно ама доволно за да извади едно лееееее -.- од тебе у 7 сабајле :pos:

Јас сепак мислам дека ти се намерачиле овие од Аустралија, Њу Зиланд, Канаџа....па ти враќаат за пораките, со пораки :pos:

Брат, не заебавај, порано минута беше 9-10 денари, зависи која мрежа, да не збрам за вртење во друга мрежа. Па ако ти текнува имаше и тарифи, дневна-ноќна. Стигаше и до 18 денари по минута.

Не се праќаа пораки за џабе :) :ROFLMAO:

Кажав каква беше ситуацијата, не мислам на времето дури беа само Мобимак.

Не е нешто којзнае колку смешна, ама ми стигна на едно предавање од едно многу паметно дете :D кога прст пред очи не гледав од што ми се спиеше:

Абе се двоиш со косата во амфи како sonja.m со постовите, како Бетовен од ДНК, како Интер од Јубе, како светилката над тебе што свети од таа до нејзе. :)

И после врти со главата, гледај по преполн амфитеатар со 600 студенти за да го најдеш креаторот на пораката. :X3:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom