Најсмешна смс порака која некогаш сте ја добиле

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
1.ti imas nesto najubavo, nesto najprekrasno, nesto najsarmantno, nesto sto drugite go nemaat...me imas MENE (interesna e)

2.ke go pratam vetrot da ti ja duva kosata, sekoe utro ke ti prakam rozi, ke ja pratam mesecinata da ti sveti vo mrakot, a sto se odnesuva do baknezot...baknezot ke ti go dadam jas :pos: i sto e najsmesno porakava e od pred nekollku meseci od mojot decko :D , imam uste vakvi :)

ke najdam uste da se smeeme, imam i vo tetratka zapisano nekoi takvi smesni poraki...deca :facepalm: :)

ti pisuvam so poslednite 5 denari. kazi mi dali si vo skopje da ti pisam kaj sum da se najdeme ?!?!?!?? kako so poslednite 5 denari ?? ali ako mislish da stavish 100 ka zosto mi gi kazuvash tvoite posledni 5 denari BOoooooooooo

Иако мене не мие , вас ќе ви биде смешна :
Бебиште едно расгракано , кретену еден , никаков , скапан еден !!! Само сакав уште еднаш вечерва да ти кажам дека те сакам повече од целиот мој живот ... :P :3 ....
Од либето , во 2 и пол по полноќ ... :facepalm:

Бебиште едно расгракано , кретену еден , никаков , скапан еден !!! Само сакав уште еднаш вечерва да ти кажам дека те сакам повече од целиот мој живот ... :P :3 ....
не ни е смешна и нас извини вака !!!!

1311464996150.jpg

од кај знаеш дека ќе ни биде смешна??? како кажа, како 100% да си сигурен, а всушност поглупаво нешто последниве денови не ме сретнало

1311464996150.jpg

од кај знаеш дека ќе ни биде смешна??? како кажа, како 100% да си сигурен, а всушност поглупаво нешто последниве денови не ме сретнало
А , знаеш мене колку ми е грижа дали те насмеала или не ? :свиркам:

Пред добри пет шест години беше, на едно девојче на излегување стоевме на иста маса и ми ја покажа пораката која и стигна ДАЛИ ТВОИТЕ РОДИТЕЛИ БИЛЕ КРАДЦИ? ГИ УКРАЛЕ СИТЕ ЅВЕЗДИ И ГИ СТАВИЛЕ ВО ТВОИТЕ ОЧИ...
И друга исто така на едно девојче тогаш седевме на кафе друштво и и стига порака од дете кое седе од спроти на струмички дијалект... НОГО УБАВИ ФАРМЕРКИ ИМАШ, АЈ ОДИ У ВЕЦЕТО ....

14 годишен демек либе имал :pos: :pos: :pos: сигурно кога ќе се покакаш викаш: Мамооооо готовооооо!!!! :pos:
А зошто тебе ти е гајле ? :cool:
ПС : Мора да е вистина напишаното дека имам 14 години ? :rolleyes:

Aug 16,18:20, xxxx
fala brat, Srekna Nova i na tebe :D

П.С. Моментот кога зјапам во мобилниот под маса, онака од високо и од косо и со благи кружни движења на телото :facepalm:

,, Стани измочај се'' :confused: у 3 сабајле ми стигна пораката...
--- надополнето: 6 април 2013 во 02:18 ---
Реално, твојата ич не ми е смешна. Мене само VIP ми пишуваат и се смеам оти неам пари да си стаам кредит.
И плус им должам 35 ден. за SOS

Смешни пораки немам
:pos: и мене вип, ме отечија.

Најјака досега ми била:
Ок (добро).

И ден денес се смеам кога ке ми текне на поракава во далечното средно. :)

Oou porakata sto ja dobiv bese pratena na mojot broj po greska i glasese vaka "Tato kazi i na taa biskata veke ednac da me ostave da gledam TV i pregi me tepa so kese polno rubi!" Si pomisliv koja glupost se slucuva?!?! Btw izvinete na fontot, nemam mk font... :oops:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom