Најпознати скопски фаци...?

• Креатор на темата Креатор на темата VaseSK
  • Време на започнување Време на започнување
a go znae li nekoj NOS od nerezi:pos2: , koj go znae moze da potvrdi deka e najgolema faca u skopjevo i posiroko :pos2:

LJUBE LIGAVIOT !!! :pos2:

Najopasna faca e definitivno Zare Berberot!! Takva grda faca... bljak!

Crnogorec_mkd напиша:
a go znae li nekoj NOS od nerezi:pos2: , koj go znae moze da potvrdi deka e najgolema faca u skopjevo i posiroko :pos2:
Kako se vika NOS da ne znaesh..dali mislime za istiot??:)

Ne mi teknuva kako se vika , ama se seta nonstop po skoli na golemi odmori, moze da se zabelezi vo GORGI DIMITROV , vo KAREV , Orce , i mozda Guc a kako se vikase lele Dalibor da ne bese neso taka :( ne mi teknuva

Crnogorec_mkd напиша:
Ne mi teknuva kako se vika , ama se seta nonstop po skoli na golemi odmori, moze da se zabelezi vo GORGI DIMITROV , vo KAREV , Orce , i mozda Guc a kako se vikase lele Dalibor da ne bese neso taka :( ne mi teknuva
Jas ucam u Gorgi i mislam deka znam za kogo mislis eden celo vreme sto se lepi po zenski ima mnooooguuuu grda faca?

Crnogorec_mkd напиша:

Имаше еден Далибор кај мене во основно. Едно одделение пред мене. Можда е тој? :pos2:

mislam deka najpoznata faca vo sk ti e bugarot :pos2:

zavisi koj bugar...:motor:

Crnogorec_mkd напиша:

Епа очигледно мислиме за истиот и не се вика Далибор туку Славчо...неам зборови за таа гдна појава!

Koj е тој бе ја не го иам видено?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom