Најпознати скопски фаци...?

• Креатор на темата Креатор на темата VaseSK
  • Време на започнување Време на започнување
Definitivno Boki 13 no i Prke od Opium koga i da go vidam sreken sum sto ja ne sum toa:)

Voska( komesarot za bezbednost na rabotnicki kometal ) :pos2:
Vince od CPB ( nema muabet a da ne napomene kolku treba da sme srekni sto sme od centar :) ) zver.
Nego kako sto mozevte 12 strani a da ne gi spomenete Suri ( studeni noze) i Kili ( narkomanceto ) e od tie dvajca ako ima poodlepeni :vozbud:

Кој не би го знаел Коска,30годишниот суканичар:pos:,што во слободно време изиграва педофил,ах,одвратно.
Нема типка под 18 на која не и се пуштал.

Најпознати скопски фаци? Има ли попознати од УКИ И ШПИЦ дечките шо свират на плоштад? Е незнам баш кој не ги знае нив, стари се 615години сега почнале и со синовите да свират...шампионите на скопје се дефинитивно

Voska( komesarot za bezbednost na rabotnicki kometal ) :pos2:
Vince od CPB ( nema muabet a da ne napomene kolku treba da sme srekni sto sme od centar :) ) zver.
Nego kako sto mozevte 12 strani a da ne gi spomenete Suri ( studeni noze) i Kili ( narkomanceto ) e od tie dvajca ako ima poodlepeni :vozbud:

Пошто он е од Припор такаsd ????

Иначе за мене не знам кои се најпознати Скпски фаца најверојатно Сури пред па и после ексидентот...Коки командант.К2 клан мадафака голден лордс рулз....итн.итн. му доаѓа како некоја Скопска фаца(главно поради самобендисаност и потпишување по зидови ко 12 годишно дете) ама да фаца е сите го знаат...Бошко 13 исто нема кој не го знае,гледа на криво и смее коа ке ко види.. па да и Врчак до негде е фаца...

Значи нашите главни фаци се-пиромани,еготрипови,потиснати педери,фејк рапери!!!
Ајде на здравје Скопјеееее....sd

Skopje nema pozicioniran noken zivot poslednive godini,nitu pak boemi od klasa kako sto imalo na vremeto.
Nema ni klasicen underground,se samo kodoshi i policiski potrckovci.
Ni tepaci nema vishe...izgleda im pomina vremeto.
Ni gazdi na kafici koi sto se oddeluvaat ili karakteriziraat so nesto.
Narkomani...nejku ni da spomnuvam ni da brojam za faci...
Edno vreme...od dokazano loshite momci imashe...:
Luli Cavoli,Ace Ciganot,Kopcarot,Tipe,Avstralija...
Tome Korner i Some pravea dobri zabavi...
U deneshno vreme,stvarno neznam kogo bi izdvoil od prosekot :toe: ...bilo po dobro ili po losho.

Најпознати скопски фаци? Има ли попознати од УКИ И ШПИЦ дечките шо свират на плоштад? Е незнам баш кој не ги знае нив, стари се 615години сега почнале и со синовите да свират...шампионите на скопје се дефинитивно

Комшии ми се:) Ѕверови:)

ја мислам дека помеѓу најпознати скопски фаци може да се вбројат командант Коки,Крис лудиот..кхм бајкерот и Кили:pipi:

аууу да,леле тој гад еее!и тој е фаца,да забораив:pos2:еднаш и дојде на една моја другарка и ја излижа по лице:nesvest:

Да бе, Шпиц му беше надимак, сега ми текна! ;)

Урбан мит е дека Шпицот прв паштал марихуана во Скопје.Сега колку е точно...

Иначе,мислам дека треба да се повлече линија меѓу прави скопски фаци(како Уки и Шпиц,Сури:vozbud: ) и партиски лихвари рекетарчиња(Командант Коки,Урко,Нинџа,Ромео,Африка и ред други...)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom