Најпознати скопски фаци...?

• Креатор на темата Креатор на темата VaseSK
  • Време на започнување Време на започнување
naj faci Django, ljube ligaviot, Marco (ne jadi gz), Vince, Kamenjar, Koki C.P.B, Ninja, Dzemo od Cair, Ismeta....

Што ви е вам бре луѓе, Скопје нема градска фаца на ниво на цел град. Колкаво што е, не може ни да ја има. Може да има маалски фаци, ама локалци се тоа кои само си ги мерат меѓу себе. Џанаци, пијаничишта, лопови и тепачишта колку сакаш. И мислам дека е многу глупо да ги величаме баш нив овде.

jas sum edna od popoznatite faci jebiga narcis

Иначе , Војо такозвани Марсовац најчесто е лоциран во парк и тоа кај Луна паркот.Увек на него оси една кошула прастара и антени од радио има закачени кај него на глава.Има околу 50 години и тврди дека кај и да е за едно 4-5 дена марсовците ќе се симнат итн.
Иначе коа тренирав у парк често го среќавав коа се враќав накај дома и еднаш ми кажа дека бил на Марс и дека марсовците многу не сакаат.

Ќе го препознаете има АНТЕНИ ОД РАДИО залепени на глава и стомак демек антени.И кога ќе го видите напрајте му муабет не се плашете ќе ви одговори и ќе ви каже нешто за Марс.

П.С. А ја знаете Верка исто у парк:)Една страна неизбањата баба шо се шета ко будала?

Ехеее, Верка ја знам. Гадна е, не е интересна...

За жал овој со антениве, Војо Марсовски сеуште го немам сретнато, ама ќе го сретнам сигурно ако носи антени на главата!
А добро бе луѓе, зошто порано не кажувате дека постојат вакви пациенти низ градов? Знаете што клипчиња добри би испадналe... :-)

betogrozdanov45 напиша:
Vojo Marsovecot go znae nekoj?
Море Водњанец низа1, таман помислив дека пишуваш за другар ми Војо, живее под Тинексот на таа улица. Типот учеше у КОЦЕ пред 5 години заврши... прашај ги сите што учеле таму ке ти кажат за него :)

humanoid напиша:
Ружни и Перса панкерот!
Абе со се случува со Перса, го има видено некој тој батка :lol:

Ружни умре, Бог да му ја прости џанкерската душа, а со Перса се видов пред некој ден. Порано забите му беа ко да ги миел со петарди, а сега нема ниеден.

ПРКЕ:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
мислам дека ќе трпам вечни фрустрации кон овој тип,а што е најчудно ми нема ништо напраено,неам напраеномуабет со него,ништо,али едноставно ставата и фризурата:pos: :pos: ,е тоа е нешто што не се глеа секој ден:bip: :bip:

436053 напиша:
ПРКЕ:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
мислам дека ќе трпам вечни фрустрации кон овој тип,а што е најчудно ми нема ништо напраено,неам напраеномуабет со него,ништо,али едноставно ставата и фризурата:pos: :pos: ,е тоа е нешто што не се глеа секој ден:bip: :bip:
Да, да, да, Прке звани Бекам! Од Паола шема, преку Стоби, до еволуција во Опиум! ;)

Абе Љубе лигавиот е најпозната скопска фаца!!!Ако сакаш да го видиш возикај се по автобуси или чекај го на рекорд:pos::pos::pos:!!!:kez:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom