Најодвратна песна што сте ја слушнале?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување

легенда е човеков бе
ахахахахахха
сними една песна и го снема

Македонската естрада.... посебно Влатко Лозановски копијата на Тоше Проески... ц.ц.ц ...

конечно некој да најдам со исто мислење како мене
па доста беше да го имитира
веке досаден е
единствена песна што му ја знаат сите е сонце не ме грее заради клипот со сонцето

Од тортаџијата све ама ова посебно

I Like It - Enrique Inglesias

Значи поодвратно и поиритирачно нешто од ова немам чуено стварно одамна, штом ме натера да ја најдам темава која е заборавена од март.

Луѓе ај стварно идете убијте се тие што мислите дека рап песните се срање. Еве за мене што е најодвратна песна EVER, и ако некој не го мисли истото стварно имате некои проблеми у глава.
The new Crazy Frog :)

Оној шо ја пее `Михајло` и него и песната ги мразам :) а мислам дека и фамилијата му е таква музичарска.... аутоматски сите ги мразам таму!

имаТ една турбо "Умри" е рефрен мислам.:tapp:

Горим, знојим се, иди иди убиј сее!:tapp:

Од оној педерон Justin Bieber - Baby ft. Ludacris и од Аца Лукас(наркомано) незнам како се вика песната, има нешто: Горим, знојим се....:@:@

јелена карлеуша да имам шанса очите со голи раце би и ги ископал
уствари цел турбофолк мрзам

Moves like Jagger oд Maroon 5 и Christina Aguilera.

Не, јас навистина не можам да ги најдам соодветните зборови како да објаснам колку не ја поднесувам песнава. Секогаш кога ќе ја чујам на радио имам неопислив нагон да си пукнам во колено, дури мислам дека и алергиски реакции ми се создаваат во организмот. Толку ми е одвратна што Maroon 5, кои ми беа симпатичен бенд, сега не можам да ги слушам, затоа што пред очи ми иде оваа грозотија од песна. Ах. Ете.
Негде конечно да си ја ослободам нервозата која ми ја создава песнава. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom