Најодвратна песна што сте ја слушнале?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
немора брат!
Сатанистичкиот метал е кич, и него го слушаат само утрипани!
Убав метал е продолжение на џез, само со многу усложнети и подобрени елементи, ама таквиот ретко можеш да го најдеш! Ако добиеш желба побарај ме:)
иначе мене најодвратна ми e: Девојката со точакот:pos2:
:pos2:ne be brat ja slusam rap ne se otkazuvam od rapot a i neam protiv metalot niso sekoja muzika si ima svoj kvalitet osven turbofolkot:tapp:

:pos2:ne be brat ja slusam rap ne se otkazuvam od rapot a i neam protiv metalot niso sekoja muzika si ima svoj kvalitet osven turbofolkot:tapp:

ок де!
И јас слушам се, и не потценувам стилови, осве ако има нешто што стварно е срам и грев!
Тонио сан, знам, сум го слушал, кошмар, фрекфенции:)
сакам да ти кажам дека иако слушам метал и свирам и се', слушам и на страна, ценам сечиј круг!
поздрав од мене:)

најодвратни песни ми се од Некст тајм!

Polna mesecina ti rasoblecena, samo so spiev so spion na mojata devojka...pa ne mozam da se otkacam od nea lelel po bezveze tekst od ovaj amin
Ti si moj bajpas ili nesto slicno....
Digni me pao sam:nesvest:
Ona je ljepsa od noci...a meni se kuci ne ide...taka valjda idese tekstot ustvari who cares....

ej mi tekna druga sranj* pesna mile kitic i dzogani nezz kako se vikase ama bitno e :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

ок де!
И јас слушам се, и не потценувам стилови, осве ако има нешто што стварно е срам и грев!
Тонио сан, знам, сум го слушал, кошмар, фрекфенции:)
сакам да ти кажам дека иако слушам метал и свирам и се', слушам и на страна, ценам сечиј круг!
поздрав од мене:)

најодвратни песни ми се од Некст тајм!
taka e brat pozz i od mene :):smir:

па сите песни од овие нашите македонси рапери шо појма немат .. слепци

Леле навистина не можам да ја поднесам од Beyonce најновата песна , мислам дека е најнова:toe:

Лично твој- Елвир ft. Гоце...:uvo:од такт ме ваѓат песнава

Сите од Елвир,Врчак таа компанија,Lil wayne се!,soulja boy Се! мммм...и слично хаха

turbofolkot ne treba ni da se spomenuva tuka za muzika zboruvame a ne za polupijani kucki sto zavivaat kako da dosol kraj na svetot i nekoi dedovci koi doma ne gi sakaat a ne na TV inaku ne mozam nikako da ja slusam kylie minogue i na drug post pisuvav za ova pokatastrofa od nea nema samo nesto ofka ne znaes koga eden zbor pocnuva a drug zavrsva i celo vreme se trkala gola odvratna mi e,a i od onaa beyonce kravata site mi se odvratni preterano ja forsiraat.

Turbo folk si e muzika kako i site drugi pravci,a toa sto ti ne go sakas ne menuva nisto.Toa si e tvoj vkus i nema potreba da ne se spomenuva zaradi tebe.I ja ne mozam da podnesam rap pa ne baram da ne se spomenuva.

Inace zaboraviv na pesnata Selma Bajrami - Lepe zene definitivno:D

tekstot e katastrofa

па сите песни од овие нашите македонси рапери шо појма немат .. слепци
koga ke bides dovolno informiran za rapot togas zbori ti za raperi ti gi znaes samo toni zen i vrcak kj ne se raperi taka gi narekuvaat tie so neslusaat rap a dodeka ostanatiot del od niv underground so e legijata,dns sigurno ne gi znaes deka ne si informiran za tebe najbolji e turbo folk ili drugo mozda :tapp:

Turbo folk si e muzika kako i site drugi pravci,a toa sto ti ne go sakas ne menuva nisto.Toa si e tvoj vkus i nema potreba da ne se spomenuva zaradi tebe.I ja ne mozam da podnesam rap pa ne baram da ne se spomenuva.

Inace zaboraviv na pesnata Selma Bajrami - Lepe zene definitivno:D

tekstot e katastrofa
tubrofolkot ne e muzika turbofolkot e sranje napraveno za perenje pari :tapp::pusk:

koga ke bides dovolno informiran za rapot togas zbori ti za raperi ti gi znaes samo toni zen i vrcak kj ne se raperi taka gi narekuvaat tie so neslusaat rap a dodeka ostanatiot del od niv underground so e legijata,dns sigurno ne gi znaes deka ne si informiran za tebe najbolji e turbo folk ili drugo mozda :tapp:

tubrofolkot ne e muzika turbofolkot e sranje napraveno za perenje pari :tapp::pusk:

така е ... за жал за рап ги знаат само тие 2ца што не се рапери...
али ова второво ме насмеа хаххахаха... еј .. за турбофолкот.. знам дека е музика која ја слушаат за пиење... јас и за пиење и за спиење хаха за све само рап бе бачко ;)
хаха... поздрав .. други музики не ми сметаат али турбо фолк.. и општо српски песни македонски ( освен рап) не поднасам... :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom