Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:pos2:ne be brat ja slusam rap ne se otkazuvam od rapot a i neam protiv metalot niso sekoja muzika si ima svoj kvalitet osven turbofolkotнемора брат!
Сатанистичкиот метал е кич, и него го слушаат само утрипани!
Убав метал е продолжение на џез, само со многу усложнети и подобрени елементи, ама таквиот ретко можеш да го најдеш! Ако добиеш желба побарај ме
иначе мене најодвратна ми e: Девојката со точакот:pos2:
:pos2:ne be brat ja slusam rap ne se otkazuvam od rapot a i neam protiv metalot niso sekoja muzika si ima svoj kvalitet osven turbofolkot![]()
taka e brat pozz i od meneок де!
И јас слушам се, и не потценувам стилови, осве ако има нешто што стварно е срам и грев!
Тонио сан, знам, сум го слушал, кошмар, фрекфенции
сакам да ти кажам дека иако слушам метал и свирам и се', слушам и на страна, ценам сечиј круг!
поздрав од мене![]()
најодвратни песни ми се од Некст тајм!
Лично твој- Елвир ft. Гоце...:uvo:од такт ме ваѓат песнава
turbofolkot ne treba ni da se spomenuva tuka za muzika zboruvame a ne za polupijani kucki sto zavivaat kako da dosol kraj na svetot i nekoi dedovci koi doma ne gi sakaat a ne na TV inaku ne mozam nikako da ja slusam kylie minogue i na drug post pisuvav za ova pokatastrofa od nea nema samo nesto ofka ne znaes koga eden zbor pocnuva a drug zavrsva i celo vreme se trkala gola odvratna mi e,a i od onaa beyonce kravata site mi se odvratni preterano ja forsiraat.
koga ke bides dovolno informiran za rapot togas zbori ti za raperi ti gi znaes samo toni zen i vrcak kj ne se raperi taka gi narekuvaat tie so neslusaat rap a dodeka ostanatiot del od niv underground so e legijata,dns sigurno ne gi znaes deka ne si informiran za tebe najbolji e turbo folk ili drugo mozdaпа сите песни од овие нашите македонси рапери шо појма немат .. слепци
tubrofolkot ne e muzika turbofolkot e sranje napraveno za perenje pariTurbo folk si e muzika kako i site drugi pravci,a toa sto ti ne go sakas ne menuva nisto.Toa si e tvoj vkus i nema potreba da ne se spomenuva zaradi tebe.I ja ne mozam da podnesam rap pa ne baram da ne se spomenuva.
Inace zaboraviv na pesnata Selma Bajrami - Lepe zene definitivno
tekstot e katastrofa
koga ke bides dovolno informiran za rapot togas zbori ti za raperi ti gi znaes samo toni zen i vrcak kj ne se raperi taka gi narekuvaat tie so neslusaat rap a dodeka ostanatiot del od niv underground so e legijata,dns sigurno ne gi znaes deka ne si informiran za tebe najbolji e turbo folk ili drugo mozda
tubrofolkot ne e muzika turbofolkot e sranje napraveno za perenje pari:pusk: