Најмладата мајка

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
:ija: Неверојатно..... штом е докажано и заверено ова тогаш верувам.... но да ми кажеше некој онака уз муабет ке му речев дека е :lud: ..... аауууу колку гадна појава..... самата нејзина слика е БЉАК.... жалосно што не знаат кој е таткото.... нему јавно линчовање.... па каменовање.... па дерење на кожата.... па варење во масло.... па бесење.... па стрелање... :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: ... редоследот може да биде изменет или ако сакате додате уште некоја казна.

Аууууу грозотии...е по болно нешто од ова одамна немав чуено:ija::ija:

Јас само ќе цитирам еден мој другар:
Сешто има на овој луд свет

Чекав некој да пише дека не изгледа ова веројатно, за да не пишам само јас, мрдната ќе ме направевте.
Јас не верувам во ова, не е можно 5 годишно девојче да остане трудно бе!

FortunE напиша:
Чекав некој да пише дека не изгледа ова веројатно, за да не пишам само јас, мрдната ќе ме направевте.
Јас не верувам во ова, не е можно 5 годишно девојче да остане трудно бе!
Човекот не може да се направи, човекот е :)

ја па мислев ке видам нешто мајка на 13-12 години како и што се дешава у последно време на тв, а ова катастрофа е

Офчар, ебате, гнасен си.
А осле мене ми се нафрлате за Дабиче, МаринчеОх, Скулгрл и остали. Па они бе мењаат влошки, фаќаат квака и знаат да врзат кондури.

Абе чим знајме кондури да врзиме, возрасни сме :)
А иначе јас уште немам сфатено зш темава е на сеир.. ова не е смешно, ова е жално и болно.

Garfield напиша:
Офчар, ебате, гнасен си.
А осле мене ми се нафрлате за Дабиче, МаринчеОх, Скулгрл и остали. Па они бе мењаат влошки, фаќаат квака и знаат да врзат кондури.

Абе ова ко за рекордот само.

Кузнае колку е тесно :)

Офчар што е ова двојни мерила? Нели на туѓи маки не се смееш:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom