Најлудата работа што би ја направиле за пари

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
Pa so ke napram zavisi od cenata i od ludosta ama ako e dobra sumata verojatno ke ja napram ludosta osven ubistvo ako e.

Би го шитнал станот.
Се шалам бе:)

Не би правела никаква лудост. Подобро да си живеам скромно.

ПС: Парите се отепувачка. ;) :nesvest:

Не знам... веројатно банџи-џампинг :)
Или такво нешто слично со висина, пошто имам фобија и за мене би било најстрашно и најблесаво.

Сите возможни екстремни спортови,ке пливам(иако не знам),секс со жени до 40 години,би тестирал некоја нова дрога(кога ке размислам,тоа би го напраил и за без пари:pos2:)...ке дилам...абе во принцип се освен убиство.Може и тоа,ама ако ми речат да убијам некој шо стварно заслужуе...некој што ги третира лугето како робови,или некој расист на пример...ако треба и ке го одерам:vozbud:

Би сексал стоногалка у уво и после би свршил у гезве,би стаил вода и кафе у гезвето,би го сварил тоа као нормално кафе,би отишол у Русија,би му го дал на Ленин да го испие и откако ке го испие,ке го натеран да се измоча у истото гезве и тоа само би го потстоплил и би му го однел у Америка на Кенеди да го испие... и сето тоа за милион евра. Викате не е можно ова да го напраам??? Море за милион евра... :pusk:

Не би правела никаква лудост. Подобро да си живеам скромно.

ПС: Парите се отепувачка. ;) :nesvest:

+за болдираново
-среќа со пари не се купува но поудобно е да плачеш во мерцедес него ли во југо

сега кога размислував за тоа што би направил се испочудив.сватив дека сум многу поткуплив.ако сумата ми е ок,би правел луди работи!а поголемиот дел од парите би ги дал во хуманитарни цели!

@Кики: Јас па мислев тетоважа-пољубац на десно рамо. :)

mislam deka za pari ne bi praela nisto ali koa ke razmislam ako se MNOGU pa...aj ke razmislam ushe ednash

Би играла стриптиз....ама за голема сума пари:vozbud:

Масакар...денес за тоа сум расположен...нуди некој кинте...:icon_lol:

Би си ја убила професорката по англиски. И тоа за ефтини пари...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom