Најлошите реклами кои сте ги гледале?

Незнам на што мислиш ти али колата е Рено Флуенс и рекламата и мене ми е екстремно глупа и неможам да ја сфатам...:гомце:

моја грешка за колата, се префрлив на друга... иначе то е финтата на рекламата, како шо објаснав погоре

Најлоши реклами праи т- Мобиле, тоа е катастрофа дно дна , а надобра од нашиве ми е онаа со дечкото и девојката у кола на водно- Колку повеќе зборуваш толку повеќе добиваш:) иако на Оне последнава со Лајкот е катастрофа невидена буквално ми е срам да ја гледам...

Најлоша демфинитивно онаа ко ќе си седат две девојчиња и ќе си гледат тв а после ќе дој еден дечко и овие му велат: дојди сега ќе премотаме од почеток, и овие пак наново го гледаат ова :pos:
--- надополнето: Dec 5, 2011 6:17 PM ---
ако се разбираме :D

Последнава реклама на VIP, со мајкава шо и врти на ќерката, па зш ја лажела дека ќе спие кај другарката, бла бла. Кој ли им ги смислува овие "генијални" реклами, срамота е ,ама стварно е срамота и за компанијата, и за луѓето што им се корисници, им ја вреѓаат интелигенцијата. Прво со онаа реклама "како тоа сме се мувале, а ја незнам", а сега и со оваа, ја преминаа секоја граница на пристојност.

Има ли полоша од онаа за офис спејс, мајко мила o_O

Има ли полоша од онаа за офис спејс, мајко мила o_O
Офис плус?Ако мислиш на таа, НЕМА ! :D
--- надополнето: 1 јануари 2012 во 15:13 ---
Куфери си ставаат меѓу нозете иначе....

Најдебилна реклама е рекламата на ВИП.
Од таа реклама може да се научии дека ако се префрлите на ВИП ќе може да се курвате без да ве фатат.

па и не е толку лоша

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom