Најлоши и најглупави филмови

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.220
Поени од реакции
951
Според мене, “Граѓанинот Кејн“ и “Џеј и тивкиот Боб“.

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
Според мене, “Граѓанинот Кејн“ и “Џеј и тивкиот Боб“.
do po4ituvacite na amerikanskata filmska industrija ova e ko sveta rabota -
patem eden od malce amerikanski filmovi sto gi pocituvam - zakon e a i kavi kadri ima za toa vreme -
mislam jalnas si !
pozZ

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Тајната книга, македонски филм шо си нема благе везе.

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Вечера гледав еден филм на Канал 5 мислам се викаше "Три".
Абе послаб филм јас немам гледано. Тапа.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
најтапа филм има еден со сценарио како некој човек со камион цело време по автопатот ќе го прогонува еден тип со кола

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
најтапа филм има еден со сценарио како некој човек со камион цело време по автопатот ќе го прогонува еден тип со кола
Се согласувам со тебе.Поглуп филм не знам дали постои од тој.Којзнае колку пати го имаат дадено на МТМ

A

Anck-Su-Namun

Гостин
Да ви кажам право поглуп филм од филмот ’’4 Соби‘‘ (не знам дали некој го гледал али не ни пробувајте) неам глеано!!! :39:

Член од
18 февруари 2008
Мислења
2.201
Поени од реакции
86
Poglup od onoj so kejdz kulite bliznacki zdravje.......barem da spasea nekogo pred da gi zatrupa....boze moj strasno cccc.....

Ј

јовица11

Гостин
pa toa e vistinita prikazna,filmot ne e za da lugevo izlezat heroi,tuku da ja prikazat vistinskata slika na 11.9

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
American Pie 1,2,3,4,5,6,7,8 ...
Тие со црнците кога се шишаат у неколку наставци

“Граѓанинот Кејн“
20.02.2008, денот кога универзумот колабираше.

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Brokeback Mountain (жал ми е за глумецов што почина, ама филмот си нема благе везе, на планина двајца чуваат овци, па почнуваат ... ... уффф грозно)

Член од
26 јануари 2007
Мислења
265
Поени од реакции
18
Abe neznam bas spored mene bas dobri filmoj nabrojavte graganinot kejn e mnoooogu star film ama e vbrojuvan vo eden od najdobrite filmovi na site vreminja, 4 rooms e film na kventin tarantino i e bas tipicno vo negov stil treba nego damu ja svatis so sakal da ti kazit so flimov i bas ke ti se sviga (osven ako ne ti se sviget filmojte na tarantino togas e druga rabota) Amerikanska pita i dzej i tivkiot bob se tipicni amerikanski komedii koj so se gledet ko ke ti se gleda film a ne sakas ic da se zamaras si gi pustas i odmaraj ;)
Sepak neznam ova e samo moe mislenje sigurno ja znajte izrekata- za ubavinata ne se rasprava pozzzzz:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom