‘‘Најјакиот‘‘ У ОхриТ

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Ti da ne seres mnogu da ne te zemat na `prevospituvanje` i Paljoto i Toni Bandata...zaedno.Surush n`eden...ti za nego ke raspravas :pos2:
Paljoto voskrese....:pos2: :pos2: :pos2:

/me не се плашам од никој, посебно не од нив двата:pipi:

оффф топик:
А шо, ти да не ме слезиш од авионоооо?:pos:

/me не се плашам од никој, посебно не од нив двата:pipi:

оффф топик:
А шо, ти да не ме слезиш од авионоооо?:pos:
Не, тој го купи плацо во Скопје, ја напрај зградата и сега доживотно е шеф на куќен совет!:pos2:

Фраери сме ние ја искрививме рампата
Мало појаснување Фраери=Сељаци

Е добро де ја извитка рампата?!?Бесплатен паркинг за сите!:vozbud::vozbud::vozbud:

Нормално е ова за охриџани :pos: Сеа форчн ке ме банира :pos:

:wtf: Свашта...

Добро го имаше клипчево пред неколку недели мислам кај Јанко во емисија....браво дечко така и треба на рампата, таа ти е крива зашто девојката што толку многу ја частеше не те ни баци а камо ли да ти даде....кретенизам и ренесанса е ова

i so mu e kriva de... so ubavo si minea.... nikoj ne se fati za rampata ta toj posledniot.. c c c ... si produzi ko niso da ne bilo

lele da bev tamu
nogata kje mu ja sviev..vo gz kje mu ja napikam cela rampa!

И после државата не чинела
Нејќам ама ич да го коментирам потегот на овој дечко (во Охрид, деновиве), пошто идиотот ќе ме изнервира дополнително. Само на надлежните да им го кажам ова: ајде, еве ви го на тацна, најдете го и стегнете му пријава!

Нормално е ова за охриџани :pos: Сеа форчн ке ме банира :pos:
Океј, нека е нормално:)
Само.. каде пишува дека типот е од Охрид? Јас гледам дека пишува „во Охрид деновиве“:)

Од каде и да е, кој и да е - заслужува казна и тоа асална! Дебилна работа! Само штета да се направело...

Море заслушува цела Македонија да го види и да чита. Мамето, па нека сам се препознае, тогаш фацата крива да му ја видиме. Абе Чак Норис, прав. Мрш, будала. Маљо сум маљо ама ако пред мене го напраеше со то шо имав во близина со то мавав* :icon_lol:

*не со тело мое :icon_roll :icon_lol:

Типов од теретана право чаршија излегува, сака малку сила да покаже.

dobro so mu smetase, so mu zgresila rampata..aj, do bolesta e... mamicata negova

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom