‘‘Најјакиот‘‘ У ОхриТ

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Абе у кој филм играа дечкото... ?!?!?

Абе остајте го типов на мира, нели глеате дека покрај него имаше женски, па сакал ФЛАЕР да се напраи, да покаже кој е, еееееее па и вие зарем не знаете што треба да покажете пред женски... ц ц ц ц па и од оваа страна го оговарате на кајгана, како не ви е срам, типов сакаше само да си ја покаже културата која мамичка и татичко му ја стекнале... САМО САКАЛ ФЛАЕР ДА Е!!! хахахахахаха....
Сакал да си го покаже паметот пред женските!!!

Се прашувам зошто вака не се прават фраери кога се сами.

За некој ден ќе ви абдејтирам премиерно крадење на точак во охриТ исто така. :)

то и ја можам да го свијам.... xP
ако сакам, ама нејкам...јеботе...то ти е македонско "човечанство"

обобо ТЕПИЛО еееееејј...
кој идиот е дечкото не е свесен ни самиот...ц ц ц

кој е овај тумрук бе види га колку е нетачан стока
овај треба на колац да га наденат и да га остават да висе покрај рампата

Сигурно глеал Рамбо пред да искочи..Congratulations now you're officially stupid :pos2::pos2:

не дека од полза му беше некаква...чиста глупост пак уште пред женски?ЛООЛ демек појќе ќе го скает:vozbud:

Абе за глуп,глуп е. Ама што вреди да дискутираме за вакви случки кога веќе се секојдневни :nesum:

:tapp::tapp:..Ама е глууупппп...Има и други глупости на охриѓани кај рампите..Ама толку се глупави...камерите не ги гледаат..:tapp:

:tapp::tapp:..Ама е глууупппп...Има и други глупости на охриѓани кај рампите..Ама толку се глупави...камерите не ги гледаат..:tapp:
Како прво чоеков не е од Охрид туку од СК или од негде од Македонијава а клипов е од лани летото:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom