Најинтересни форум дуели

Your forgetting someone :).

goku2.jpg

Иначе Fallen Angel chalenges all rappers to a duel :pos: (don't look at me i left that racquet)

Абе ми се роди дете, Транкс. Па морав да се смирам малце.
еве види ..
Vegeta_Trunks.jpg

Ја сум сеуште господ на планетава (уствари цел универзум), мојот потпис кажува повеке од доволно.

Абе ми се роди дете, Транкс. Па морав да се смирам малце.
еве види ..
Vegeta_Trunks.jpg

Ја сум сеуште господ на планетава (уствари цел универзум), мојот потпис кажува повеке од доволно.
Ама не заборавај дека и он има Син.:vozbud:

Гаро против бугарите.:)
Каква лепеза на прекрасни епитети им лепи...

:pos2::pos2:со Гоццеее шо беше???до Точкест Источканиот...:pos2::pos2::pos2: коа ке те видам ке те скршам од мавање...:pos2::pos2:

Млад си ти, тоа не беше дуел на дечкото лоша дрога му дале.
Иначе моите дуели беа со Мавечко (Тогаш ја викав Мањечко:):):)) Ваљда уште се љути за тие ствари, па со Свиден едно време, чат пат со рандом форумџии, Ентер еднаш го сркаше :pos::pos: и тоа со Mac)) заедно му се стаивме на мсн...имаше дешавки дуели заебанции, али шо знам јас све тоа правев на база на хумор. Е сеа кој како си го сваќаше тоа веќе беше друга песна

Unholy vs. билокој..

Типот е цар во изразување. Настрана неговите теории и мислења, на секој му ја плеска.

Ја се карав многу со еден Јовица11 во темата ОТ.Господ знае кај загина тој сеа.

:pos2:The neverendig battle of the sexes...sinse the dawn of ages man and woman have been fightin for supremacu...may the best one win...

in the furious, sarcastis and sexy series...

in main role

Lady Leandra and Gentleman Ljupco:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom