Најинтересни форум дуели

Дуелите на Фолен Ејнџел со раперите некако се смирија пошто го бануваа од повекето теми за рап. Али добро, увек може да се отвори нова, али ја пошто не отварам многу теми ке чекам од некој друг.Абе сите рапери можам да ги средам, ма и цел форум бре:pipi:

Најинтересен и најдобар дуел е оној каде едниот ќе го банираат :vozbud: И тој банираниот притоа значи победник дека е:vozbud: не сум знаела :pipi:

Значи добро дискутирање е она каде се ќе опцуеш и ќе те банираат :smir:
Тоа се најтапа дуели, грешна тема.

Најдобар дуел Леандра и Љупчо.
Има и неколку добри дуели во политика. Па и на другите подфоруми дуели со аргументи и факти, интересни и мерак да ти е да читаш како се дискутира.

Најинтересен и најдобар дуел е оној каде едниот ќе го банираат :vozbud: И тој банираниот притоа значи победник дека е:vozbud: не сум знаела :pipi:

Значи добро дискутирање е она каде се ќе опцуеш и ќе те банираат :smir:
Тоа се најтапа дуели, грешна тема.

Ме бануваат зашто се плашат од мене, а не зашто сум опцул или нешо слично. Знаат дека ја како металец увек победувам. Додуше мислам дека само од 2 теми ме бануваа (двете за рап), не сум сигурен, али ништо страшно, има безброј теми на кајгана.

Јебига, ние металците сме закон, супериорни сме, не трпиме порази.

Ха:pipi:

Зевсуз vs Братот = The art of war.

StevoMC вс хејтерите

Tonchie vs BabyGirl^^^ и Mary_Jane - галериски муабети.

АрхангелОФДет vs самиот себе.

^ти ли беше супермен:vozbud:
Атеист версус сите верници
Едит:не беше за мац туку за фолен ејнџел..

Па доста дуели имало овде беее...:) интересно интересно...:)
Знам дека само форумџиите како Алекс68...Фолин Ејнџел и Атеист се најголеми предизвикувачи...
А меѓу машките и женските...па си има шмек и у тие караници. Преку сротисвтавени мислења...може да се дојде до шмек па и љубов. Она како го викаа спротивностите се привлекуваат...:)
Ја не сум се впуштал многу во дуели...нема потреба освен со Санисофт на темата 2012 у мистерии...ама нишо посебно...дури и зеленко му даов шо ме вреѓаше...

Е на времето и Лет3 версус кој_ќе_се_најдеше_у_музика беа интересни.

ахх не сте се свртеле во Фан клубовите до пред година дена, да видите што е пичкарање...
Епски пресметки беа тоа порано, маратони со саати траеја,сеа све е така без жар, Син модератор тера мирољубие :), Јове мисли дека пораснал :), Синдикат е ретко прсутен, Појол исто......ми фали тоа време. :(:(.Само Чекич дава знаци на живот. :)
Баскет фан клуб беше исто интересен.

Али ајде, од понудениве, Ада,Братот,Трн,Световид,Гарфилд--Месија,Пауер,Реален,Интел,Зевсус (комбиниран пичвајз во секоја можна комбинација од страниве) :)
и да АБЦ контра светот е исто доживљај :)

На подфорум религија паѓаат интересни дуели, онака жестоки ама не и вулгарни се онака во граници на пристојното.:)
Во фан клубовите многу дуели ама најчесто само со пцовки и навреди што пак не е толку интересно.
Секако политика околу избори, СДСМ vs. ВМРО, тука членови како Трнот, Братот, АБЦ, Реален доаѓаат до израз.
Секако и Никола против женскиот пол во љубов и секс.

ахх не сте се свртеле во Фан клубовите до пред година дена, да видите што е пичкарање...
Епски пресметки беа тоа порано, маратони со саати траеја,сеа све е така без жар, Син модератор тера мирољубие :), Јове мисли дека пораснал :), Синдикат е ретко прсутен, Појол исто......ми фали тоа време. :(:(.Само Чекич дава знаци на живот. :)
Баскет фан клуб беше исто интересен.

Али ајде, од понудениве, Ада,Братот,Трн,Световид,Гарфилд--Месија,Пауер,Реален,Интел,Зевсус (комбиниран пичвајз во секоја можна комбинација од страниве) :)
и да АБЦ контра светот е исто доживљај :)

Дефинитивно по фан клубовите имало највеќи дуели

уште на времето на госп. Крешоверајд против членовите на фан клубот милан

па интересен дуел има меѓу
ДИЈАМАНТЕ (најголемата љубителка на Каролина, Лалола и остали ѓубриња) и цел форум отприлика на Музика и Филм и ТВ подфорумите

^ти ли беше супермен:vozbud:
Атеист версус сите верници
Едит:не беше за мац туку за фолен ејнџел..

Не сум супермен, ја сум принцот Вегета.
Бев голем атеист пред да дојдам на оваа планета, али после сватив дека овде можам да бидам господ .. мислам, од кај да знаев тогаш ?!:pipi:

Цела Редакција против ОТ темата.

Raziel vs. MIKI1 ft. kat.<3

Не сум супермен, ја сум принцот Вегета.
Бев голем атеист пред да дојдам на оваа планета, али после сватив дека овде можам да бидам господ .. мислам, од кај да знаев тогаш ?!:pipi:

Your forgetting someone :).

goku2.jpg

Иначе Fallen Angel chalenges all rappers to a duel :pos: (don't look at me i left that racquet)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom