Најгрозната случка што ви се има случено до сега !?

• Креатор на темата Креатор на темата skrill1
  • Време на започнување Време на започнување
Pred 2 dena vo ponedelnikot prva smena na skolo I 1 dete pielo mnogu vo nedela neli slavile vmro pobedi I neshto losho mu bilo ovo ono I deteto da si otide vo VC si se olesnilo vo vodarnikot i zvoni za odmor jas zimam 1 sise I odam da go
napolnam so voda, bashka zeden bev I brzo odam celiot zasilen vleguvam vo VC-to I koa gledam. ... Auuu gnasno hamburger jadelo pa celi kompiri povrakalo ne ni zvakalo. ...... Male maleee koa videh I si rekov veke ne vleguvam vo toa VC.

Vnuk mi na ZAVESA si go zakaci zabot i si go izvadi, vo ogromna niva padna so celoto vrz ez i imase sto dupki. ete vo negovo ime :D:D:D

a isto gadno e koga prv pat ti se desava da stanes od spienje i da ne ja osekas rakata, na koja si spiel. iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii grdo

Жица во уво

Едно девојче што го познавам, си ги јаде сопствените мрсули. :( Онака сочно, си брца прст у нос, копа малце, го врти лево-десно, вади мрсулот (кој зависно од здравствената состојба, е или течен, кога е настината, или крцкав-екстра криспи кога е здрава), си го става прстот сосе “содржината„ во уста и задоволно голтнува. Што е најтрагично, не се ни труди да не поштеди нас, невините друшки нејзини, па да земе да се скрие некаде, тајно да се “нахрани„... :zid:Нема усул, тоа го прави пред сите, само кога смета дека никој нема да види. Секој ден морам да ја гледам.:(

За сите оние кои набројаа грозни ситуации... Сеуште не сте ја имале честа да присуствувате на “хранењето„ на ____. (не спомнувам имиња, мил ми е животот :pos:).

Добрата страна е таа што, ако еден ден реши да почне да јаде и туѓи мрсули покрај своите, можам да и се понудам да и шиткам по неколку палома марамици со издуван нос на ден. Пари можам да правам продавајќи телесни (носни) течности, бе. :pos: Да ти е мерак да настинеш, што понастинат, толку побогат... :pos:

Напомена: kids don`t do this at home. :pos:

П.С. Ако некој не ми верува, имам 23 сведоци што низ истиве маки прошле и со задоволство би ви ги пренеле своите драгоцени искуства со драгата _____ и нејзините мрсули. :pos:

Eeeeew. Помислата. :pov:
Па немој да ја гледаш само сврти се :D

Во кампојне , кај шо има место со чешми за заеднички миење чинии , една џупка му го миеше газо и му сменуваше пелени на детето.

Си одев за дома, идеше по мене едно малечко кученце со стремеж на кај средно високо, се завртив му се приближив и добро го опулив. Продолжив да одам за по 5 секунди да слушнам кочење на кола и крик. Не се свртив да видам, сакав да го запомнам како пред тие 5 секунди.Го слушнав само човекот кој стоеше пред мене и гледаше натаму.-Го изгази му еба мамата......Тоа беа зборовите.

треба на насловот да стои, со големина 7ка.....Ако јадете на ја отворајте темава...ќе зажалите...

a isto gadno e koga prv pat ti se desava da stanes od spienje i da ne ja osekas rakata, na koja si spiel. iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii grdo
Хахахахааа... и јас мислам исто... сабајле станувам и чувството е како да немаш рака, а всушност осеќаш како ти тежи... ми требаа 15 минути да си ја вратам во нормала :)

Хахахахааа... и јас мислам исто... сабајле станувам и чувството е како да немаш рака, а всушност осеќаш како ти тежи... ми требаа 15 минути да си ја вратам во нормала :)

Точни го еднаш,че ти се врати циркулацијата..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom